Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Invigo Cr Cool Blonde Conditioner - 200ml

21% sale
Wella Wella Invigo Cr Cool Blonde Conditioner - 200ml
Productomschrijving
Wella Invigo Color Brilliance Cool Blonde Conditioner - 200ml De Wella Invigo Color Brilliance Cool Blonde Conditioner is speciaal ontwikkeld voor blond haar met koele tonen om de kleur te behouden en te versterken. Deze conditioner is verrijkt met antioxidanten en UV-filters om de kleur te beschermen tegen vervaging en het haar te hydrateren en te voeden. Belangrijkste kenmerken: Kleurbehoud: Speciaal geformuleerd om de heldere, koele tin...

Wella Invigo Color Brilliance Cool Blonde Conditioner - 200ml

De Wella Invigo Color Brilliance Cool Blonde Conditioner is speciaal ontwikkeld voor blond haar met koele tonen om de kleur te behouden en te versterken. Deze conditioner is verrijkt met antioxidanten en UV-filters om de kleur te beschermen tegen vervaging en het haar te hydrateren en te voeden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleurbehoud: Speciaal geformuleerd om de heldere, koele tinten van blond haar te behouden en te verbeteren, waardoor de kleur langer levendig blijft.

  • Hydraterend: Diepe hydratatie helpt het haar vocht vast te houden, waardoor het zacht en soepel blijft aanvoelen.

  • Kleurbescherming: Antioxidanten en UV-filters bieden bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en vervuiling, om kleurvervaging te voorkomen.

  • Glanzende afwerking: De conditioner zorgt voor een stralende glans en een zijdezachte afwerking, waardoor het haar er gezond en levendig uitziet.

  • Verzachtend: De conditioner maakt het haar gemakkelijk doorkambaar en vermindert pluis, voor zijdezacht haar dat makkelijk te stylen is.

Geef koel blond haar de perfecte verzorging en bescherming met de Wella Invigo Color Brilliance Cool Blonde Conditioner voor een stralende kleur en gezond haar, elke dag weer.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking