Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Invigo Balance Senso Calm Mask - 150ml

21% sale
Wella Wella Invigo Balance Senso Calm Mask - 150ml
Productomschrijving
Wella Invigo Balance Senso Calm Mask - 150ml Het Wella Invigo Balance Senso Calm Mask is een luxueus, kalmerend haarmasker dat speciaal is ontworpen voor de gevoelige hoofdhuid. Met zijn milde formule hydrateert, verzacht en herstelt dit masker het haar en de hoofdhuid, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een intense ontspanning en verfrissing. Belangrijkste kenmerken: Kalmerende werking: Verrijkt met allantoïne en cafeïne, kalmeert di...

Wella Invigo Balance Senso Calm Mask - 150ml

Het Wella Invigo Balance Senso Calm Mask is een luxueus, kalmerend haarmasker dat speciaal is ontworpen voor de gevoelige hoofdhuid. Met zijn milde formule hydrateert, verzacht en herstelt dit masker het haar en de hoofdhuid, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een intense ontspanning en verfrissing.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kalmerende werking: Verrijkt met allantoïne en cafeïne, kalmeert dit masker de gevoelige hoofdhuid en vermindert het irritatie en jeuk.

  • Intensieve hydratatie: De formule met panthenol en bisabolol hydrateert diep het haar en de hoofdhuid, waardoor droogheid en schilfering worden verminderd.

  • Herstellend effect: Dit masker herstelt de natuurlijke balans van het haar en de hoofdhuid, waardoor het haar zijdezacht, soepel en glanzend wordt.

  • Verfrissende geur: De verfrissende geur zorgt voor een aangename geurervaring en ontspant de zintuigen tijdens het gebruik.

  • Professionele kwaliteit: Ontwikkeld door haarverzorgingsexperts van Wella Professionals voor salonwaardige resultaten bij jou thuis.

  • Gemakkelijk in gebruik: Breng het masker aan op schoon, vochtig haar en laat het enkele minuten intrekken voor een optimaal resultaat. Spoel grondig uit en geniet van zijdezacht haar en een gekalmeerde hoofdhuid.

Verwen jezelf met de luxe en ontspanning van het Wella Invigo Balance Senso Calm Mask en geef je haar en hoofdhuid de zorg die ze verdienen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking