Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Invigo Balance Aqua Pure Shampoo - 1000ml

21% sale
Wella Wella Invigo Balance Aqua Pure Shampoo - 1000ml
Productomschrijving
Wella Invigo Balance Aqua Pure Shampoo - 1000ml De Wella Invigo Balance Aqua Pure Shampoo in een royale 1000ml verpakking biedt de ideale oplossing voor mensen met een gevoelige hoofdhuid die op zoek zijn naar een milde, verzorgende reiniging. Deze shampoo reinigt het haar op een zachte en effectieve manier, terwijl het de hoofdhuid kalmeert en hydrateert. Belangrijkste kenmerken: Milde formule: De milde en verzorgende formule reinigt het ...

Wella Invigo Balance Aqua Pure Shampoo - 1000ml

De Wella Invigo Balance Aqua Pure Shampoo in een royale 1000ml verpakking biedt de ideale oplossing voor mensen met een gevoelige hoofdhuid die op zoek zijn naar een milde, verzorgende reiniging. Deze shampoo reinigt het haar op een zachte en effectieve manier, terwijl het de hoofdhuid kalmeert en hydrateert.

Belangrijkste kenmerken:

  • Milde formule: De milde en verzorgende formule reinigt het haar op een zachte wijze, zonder de hoofdhuid te irriteren of uit te drogen.

  • Kalmerende werking: Verrijkt met ingrediënten zoals bamboe-extract en lotus, kalmeert deze shampoo de gevoelige hoofdhuid en vermindert het eventuele jeuk of irritatie.

  • Hydraterend effect: De hydraterende ingrediënten in deze shampoo helpen om het haar en de hoofdhuid te voorzien van de nodige vochtbalans, waardoor ze zacht en soepel blijven aanvoelen.

  • Verfrissende geur: De lichte en frisse geur zorgt voor een aangename douche-ervaring en laat het haar heerlijk geurend achter.

  • Dermatologisch getest: Deze shampoo is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor dagelijks gebruik, zelfs voor de meest gevoelige hoofdhuid.

  • Professionele kwaliteit: Ontwikkeld door haarverzorgingsexperts van Wella Professionals, biedt deze shampoo salonwaardige resultaten voor dagelijks gebruik.

  • Geschikt voor dagelijks gebruik: Deze shampoo kan dagelijks worden gebruikt om het haar en de hoofdhuid mild en effectief te reinigen, zonder de natuurlijke balans te verstoren.

Verwen jezelf met een milde en verzorgende reiniging met de Wella Invigo Balance Aqua Pure Shampoo in de extra grote 1000ml verpakking, en geniet van een gezonde en gebalanceerde hoofdhuid.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking