Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Wella Fusion Intense Repair Shampoo - 250ml

20% sale
Wella Wella Fusion Intense Repair Shampoo - 250ml
Productomschrijving
Wella Fusion Intense Repair Shampoo - 250ml De Wella Fusion Intense Repair Shampoo is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en kwetsbaar haar dat extra verzorging nodig heeft. Met zijn geavanceerde formule reinigt, herstelt en versterkt deze shampoo het haar van binnenuit, waardoor het weer gezond, glanzend en veerkrachtig wordt. Belangrijkste kenmerken: Diepe reparatie: De geavanceerde formule dringt diep door in het haar om beschadigingen ...

Wella Fusion Intense Repair Shampoo - 250ml

De Wella Fusion Intense Repair Shampoo is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en kwetsbaar haar dat extra verzorging nodig heeft. Met zijn geavanceerde formule reinigt, herstelt en versterkt deze shampoo het haar van binnenuit, waardoor het weer gezond, glanzend en veerkrachtig wordt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Diepe reparatie: De geavanceerde formule dringt diep door in het haar om beschadigingen te herstellen en de natuurlijke veerkracht te verbeteren.

  • Krachtige ingrediënten: Verrijkt met zijde-aminozuren en micronized lipiden, helpt deze shampoo om de haarstructuur te versterken en te beschermen tegen toekomstige schade.

  • Intensieve hydratatie: De hydraterende ingrediënten hydrateren het haar intensief, waardoor het zacht, soepel en makkelijk doorkambaar wordt.

  • Verzachtende werking: Kalmeert en verzacht de hoofdhuid, waardoor jeuk en irritatie verminderen en het haar gezond en gebalanceerd aanvoelt.

  • Herstelt glans: Herstelt de natuurlijke glans en vitaliteit van het haar, voor een gezonde, stralende uitstraling.

  • Professionele kwaliteit: Ontwikkeld door haarverzorgingsexperts van Wella Professionals, biedt deze shampoo salonwaardige resultaten voor thuisgebruik.

  • Geschikt voor alle haartypes: Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes, inclusief beschadigd, chemisch behandeld en gekleurd haar.

  • Aangename geur: De lichte en frisse geur zorgt voor een aangename douche-ervaring en laat het haar heerlijk geurend achter.

Verwen je haar met de intense verzorging van de Wella Fusion Intense Repair Shampoo en geniet van gezond, glanzend en veerkrachtig haar, elke dag weer.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking