Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Wella Fusion Intense Repair Conditioner - 1000ml

19% sale
Wella Wella Fusion Intense Repair Conditioner - 1000ml
Productomschrijving
Wella  Fusion Intense Repair Conditioner - 1000ml De Wella Fusion Intense Repair Conditioner is een krachtige formule die specifiek is ontworpen om beschadigd haar diep te herstellen en te revitaliseren. In een royale 1000 ml-fles biedt deze conditioner langdurige verzorging voor zelfs het meest beschadigde haar. Kenmerken: Diepe reparatie: Doordrenkt met hoogwaardige ingrediënten zoals zijde-aminozuren en gemineraliseerde lipiden, dring...

Wella  Fusion Intense Repair Conditioner - 1000ml

De Wella Fusion Intense Repair Conditioner is een krachtige formule die specifiek is ontworpen om beschadigd haar diep te herstellen en te revitaliseren. In een royale 1000 ml-fles biedt deze conditioner langdurige verzorging voor zelfs het meest beschadigde haar.

Kenmerken:

  • Diepe reparatie: Doordrenkt met hoogwaardige ingrediënten zoals zijde-aminozuren en gemineraliseerde lipiden, dringt deze conditioner diep door in de haarvezels om beschadigingen te herstellen en de gezondheid van het haar te verbeteren.

  • Intensieve hydratatie: Het product biedt een intensieve vochtinbrengende behandeling, waardoor het haar zijdezacht en soepel aanvoelt, terwijl het ook helpt bij het verminderen van pluis en kroes.

  • Versterkt de haarstructuur: Het helpt de natuurlijke veerkracht van het haar te verbeteren, waardoor het sterker en beter bestand is tegen toekomstige beschadigingen.

  • Langdurige verzorging: Met een grote fles van 1000 ml is deze conditioner ideaal voor dagelijks gebruik en biedt het waar voor uw geld met langdurige verzorging.

Geef je haar de liefdevolle zorg en herstel dat het nodig heeft met de Wella Fusion Intense Repair Conditioner - 1000 ml. Transformeer beschadigd haar naar gezond, glanzend haar dat er stralend uitziet en aanvoelt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking