Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Elements Pro Serum - 100ml

22% sale
Productomschrijving
Wella Elements Pro Serum - 100ml Het Wella Elements Pro Serum is een hoogwaardig haarproduct dat speciaal is ontworpen om beschadigd haar te herstellen en te beschermen. In een handige fles van 100 ml biedt dit serum geavanceerde verzorging voor je lokken.  Kenmerken: Diepe reparatie: Doordrenkt met krachtige ingrediënten zoals keratine en vitamine E, dringt dit serum diep door in de haarvezels om beschadigingen te herstellen en de gezon...

Wella Elements Pro Serum - 100ml

Het Wella Elements Pro Serum is een hoogwaardig haarproduct dat speciaal is ontworpen om beschadigd haar te herstellen en te beschermen. In een handige fles van 100 ml biedt dit serum geavanceerde verzorging voor je lokken. 

Kenmerken:

  • Diepe reparatie: Doordrenkt met krachtige ingrediënten zoals keratine en vitamine E, dringt dit serum diep door in de haarvezels om beschadigingen te herstellen en de gezondheid van het haar te verbeteren.

  • Bescherming tegen hitte: Het serum vormt een beschermende laag rond elk haarlokje, waardoor het haar wordt beschermd tegen schade veroorzaakt door hitte van stylingtools zoals föhns en stijltangen.

  • Glanzende afwerking: Het serum zorgt voor een prachtige glans en laat het haar er gezond en stralend uitzien.

  • Frizz-controle: Het helpt bij het temmen van pluizig haar en zorgt voor een gladde, zachte afwerking.

  • Handige 100 ml-fles: Perfect formaat voor dagelijks gebruik en om mee te nemen onderweg.

Geef je haar de ultieme verzorging en bescherming met het Wella WPC Elements Pro Serum - 100 ml. Transformeer je lokken naar zijdezacht, glanzend haar dat er gezond uitziet en straalt van vitaliteit.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking