Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Elements Pro Mask - 500ml

21% sale
Wella Wella Elements Pro Mask - 500ml
Productomschrijving
Wella Elements Pro Mask - 500ml Het Wella Elements Pro Mask is een krachtige haarbehandeling die speciaal is ontworpen om diepe hydratatie en herstel te bieden aan beschadigd haar. Met een royale inhoud van 500 ml biedt dit masker langdurige verzorging voor je lokken.  Kenmerken: Diepe hydratatie: Doordrenkt met voedende ingrediënten zoals arganolie en keratine, dringt dit masker diep door in de haarvezels om intense hydratatie te bieden...

Wella Elements Pro Mask - 500ml

Het Wella Elements Pro Mask is een krachtige haarbehandeling die speciaal is ontworpen om diepe hydratatie en herstel te bieden aan beschadigd haar. Met een royale inhoud van 500 ml biedt dit masker langdurige verzorging voor je lokken. 

Kenmerken:

  • Diepe hydratatie: Doordrenkt met voedende ingrediënten zoals arganolie en keratine, dringt dit masker diep door in de haarvezels om intense hydratatie te bieden en droog, beschadigd haar te herstellen.

  • Intensieve reparatie: Het masker helpt bij het herstellen van beschadigingen veroorzaakt door hitte, kleuring en andere chemische behandelingen, waardoor het haar er gezonder en gladder uitziet.

  • Versterkt het haar: Het versterkt de haarstructuur en helpt bij het verminderen van haarbreuk en gespleten punten, waardoor het haar sterker en veerkrachtiger wordt.

  • Zijdezachte afwerking: Het masker zorgt voor een zijdezachte afwerking en maakt het haar gemakkelijker te kammen en te stylen.

  • Handige 500 ml-pot: Perfect formaat voor regelmatig gebruik en geschikt voor alle haartypes.

Verwen je haar met de luxueuze verzorging van het Wella WPC Elements Pro Mask - 500 ml en geniet van gezond, glanzend haar dat straalt van vitaliteit.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking