Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Wella Color Motion Shampoo - 250ml

21% sale
Wella Wella Color Motion Shampoo - 250ml
Productomschrijving
Wella Color Motion Shampoo - 250ml De Wella Color Motion Shampoo is een speciaal ontworpen shampoo voor gekleurd haar, verpakt in een handige fles van 250 ml.  Kenmerken: Kleurbehoudende formule: De shampoo is geformuleerd om de kleurlevendigheid van gekleurd haar te behouden en te beschermen tegen vervaging. Zachte reiniging: Het reinigt het haar mild en verwijdert onzuiverheden zonder de kleur aan te tasten, waardoor het geschikt i...

Wella Color Motion Shampoo - 250ml

De Wella Color Motion Shampoo is een speciaal ontworpen shampoo voor gekleurd haar, verpakt in een handige fles van 250 ml. 

Kenmerken:

  • Kleurbehoudende formule: De shampoo is geformuleerd om de kleurlevendigheid van gekleurd haar te behouden en te beschermen tegen vervaging.

  • Zachte reiniging: Het reinigt het haar mild en verwijdert onzuiverheden zonder de kleur aan te tasten, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

  • Hydraterend: Het hydrateert het haar intensief en behoudt de natuurlijke vochtbalans voor glanzend en gezond uitziend haar.

  • Verzorgende ingrediënten: De shampoo bevat verzorgende ingrediënten die het haar verzachten en glad maken, waardoor het gemakkelijker te kammen en te stylen is.

  • Geschikt voor alle haartypes: Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar, en helpt de kleur levendig en stralend te houden.

Wella Color Motion Shampoo is de ideale keuze om je gekleurde haar te verzorgen en te beschermen, waardoor het er langer levendig en gezond uitziet.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking