Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella WP Invigo Nutri-Enrich Conditioner - 1000ml

22% sale
Wella Wella WP Invigo Nutri-Enrich Conditioner - 1000ml
Productomschrijving
Wella WP Invigo Nutri-Enrich Conditioner - 1000ml De Wella WP Invigo Nutri-Enrich Conditioner is een luxueuze conditioner die droog, beschadigd haar diep voedt en hydrateert. Deze formule is verrijkt met de Nutri-Enrich-Blend, een combinatie van vitamines en antioxidanten die het haar intensief verzorgen en herstellen. De conditioner dringt diep door in de haarschacht, waardoor het haar van binnenuit wordt versterkt en gevoed. Deze conditioner ...

Wella WP Invigo Nutri-Enrich Conditioner - 1000ml

De Wella WP Invigo Nutri-Enrich Conditioner is een luxueuze conditioner die droog, beschadigd haar diep voedt en hydrateert. Deze formule is verrijkt met de Nutri-Enrich-Blend, een combinatie van vitamines en antioxidanten die het haar intensief verzorgen en herstellen. De conditioner dringt diep door in de haarschacht, waardoor het haar van binnenuit wordt versterkt en gevoed.

Deze conditioner is ideaal voor mensen met droog en beschadigd haar, omdat het de natuurlijke vochtbalans herstelt en het haar zacht en glad maakt. Het bevat sheaboter en panthenol, die het haar hydrateren en verzachten, waardoor het gemakkelijk te kammen en te stylen is.

De Wella WP Invigo Nutri-Enrich Conditioner is geschikt voor alle haartypes en kan dagelijks worden gebruikt voor een optimaal resultaat. Breng de conditioner aan op vochtig haar na het wassen, laat het enkele minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit voor zacht en glanzend haar.

Kenmerken:

  • Diepe voeding en hydratatie voor droog en beschadigd haar.
  • Verrijkt met Nutri-Enrich-Blend van vitamines en antioxidanten.
  • Herstelt de natuurlijke vochtbalans en maakt het haar zacht en glad.
  • Bevat sheaboter en panthenol voor extra hydratatie en verzachting.
  • Geschikt voor alle haartypes en dagelijks gebruik.

De Wella WP Invigo Nutri-Enrich Conditioner is een must-have product voor wie op zoek is naar intensieve hydratatie en herstel voor droog en beschadigd haar.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking