Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Invigo Brilliance Fine Hair Shampoo - 300ml

21% sale
Wella Wella Invigo Brilliance Fine Hair Shampoo - 300ml
Productomschrijving
Wella Invigo Brilliance Fine Hair Shampoo - 300ml De Wella Invigo Brilliance Fine Hair Shampoo is speciaal ontworpen voor fijn haar dat snel dof wordt. Met een lichte, voedende formule verrijkt met diamantstof en vitamine E, reinigt deze shampoo het haar mild en versterkt het de haarvezels, terwijl het de natuurlijke glans verbetert. Deze shampoo biedt bescherming tegen kleurvervaging, dankzij de Color Brilliance-technologie die ervoor zorgt da...

Wella Invigo Brilliance Fine Hair Shampoo - 300ml

De Wella Invigo Brilliance Fine Hair Shampoo is speciaal ontworpen voor fijn haar dat snel dof wordt. Met een lichte, voedende formule verrijkt met diamantstof en vitamine E, reinigt deze shampoo het haar mild en versterkt het de haarvezels, terwijl het de natuurlijke glans verbetert.

Deze shampoo biedt bescherming tegen kleurvervaging, dankzij de Color Brilliance-technologie die ervoor zorgt dat gekleurd haar levendig blijft en een langdurige schittering behoudt. Het voegt volume toe aan fijn haar zonder het te verzwaren, waardoor het haar er voller en levendiger uitziet.

Dankzij de antioxidanten in de formule wordt het haar beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en vervuiling, waardoor het haar gezond en stralend blijft. De Wella Invigo Brilliance Fine Hair Shampoo zorgt voor een zachte reiniging en een verfrissend gevoel, waardoor het haar licht en luchtig aanvoelt.

Kenmerken:

  • Speciaal ontworpen voor fijn haar dat snel dof wordt.
  • Verrijkt met diamantstof en vitamine E voor versterking en glans.
  • Beschermt tegen kleurvervaging met Color Brilliance-technologie.
  • Voegt volume toe zonder het haar te verzwaren.
  • Antioxidanten beschermen het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Wella Invigo Brilliance Fine Hair Shampoo is de perfecte keuze voor wie fijn haar heeft en op zoek is naar een shampoo die het haar volume geeft, glans behoudt en beschermt tegen kleurvervaging.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking