Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Sanex Douchegel 400 ML BioMe Protect Atopicare Oil Calming

16% sale
Sanex Sanex Douchegel  400 ML BioMe Protect Atopicare Oil Calming
Productomschrijving
Sanex Douchegel 400 ML BioMe Protect Atopicare Oil Calming: Beschermende en verzachtende doucheolie: Sanex Douchegel 400 ML BioMe Protect Atopicare Oil Calming reinigt en kalmeert de atopische huid op milde wijze met een formule die rijk is aan lipiden en verzachtende middelen. Huidvriendelijk: de formule van deze sulfaatvrije doucheolie helpt de bovenste lagen van de opperhuid te hydrateren en de goede bacteriën van het huidmicrobioom te vo...

Sanex Douchegel 400 ML BioMe Protect Atopicare Oil Calming:

Beschermende en verzachtende doucheolie: Sanex Douchegel 400 ML BioMe Protect Atopicare Oil Calming reinigt en kalmeert de atopische huid op milde wijze met een formule die rijk is aan lipiden en verzachtende middelen.

  • Huidvriendelijk: de formule van deze sulfaatvrije doucheolie helpt de bovenste lagen van de opperhuid te hydrateren en de goede bacteriën van het huidmicrobioom te voeden, de eerste verdedigingslinie van de huid.
  • Een innovatieve formule: deze geavanceerde doucheolie bevat een exclusief prebiotica- en postbiotisch complex om het microbioom van de huid te versterken en effectiever te maken tegen invloeden van buitenaf.
  • GEBRUIKSAANWIJZING: Gebruik deze douche-olie voor mannen en vrouwen volgens uw gewoonten, zoals elk klassiek wasmiddel. Na het wassen grondig met schoon water uitspoelen en contact met de ogen vermijden.
  • Gezonde huidexperts: het merk Sanex helpt je om een gezonde huid te behouden dankzij het brede scala aan hygiëneproducten met niet-agressieve formuleringen die bijdragen aan de dagelijkse verzorging van je huid.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking