Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf - Kleur 30 Bruinzwart

56% sale
Revlon Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf - Kleur 30 Bruinzwart
Productomschrijving
Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf - Kleur 30 Bruinzwart Creëer een krachtige en tijdloze look met de Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf in de kleur 30 Bruinzwart. Deze geavanceerde formule, verrijkt met arganolie, amandelolie en sheaboter, biedt niet alleen een diepe en rijke kleur, maar hydrateert en voedt je haar ook diep. Kenmerken: Diepe Bruinzwarte Tint: De kleur Bruinzwart 30 geeft je haar een intense en...

Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf - Kleur 30 Bruinzwart

Creëer een krachtige en tijdloze look met de Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf in de kleur 30 Bruinzwart. Deze geavanceerde formule, verrijkt met arganolie, amandelolie en sheaboter, biedt niet alleen een diepe en rijke kleur, maar hydrateert en voedt je haar ook diep.

Kenmerken:

  • Diepe Bruinzwarte Tint: De kleur Bruinzwart 30 geeft je haar een intense en diepzwarte tint met subtiele bruine ondertonen voor een krachtige uitstraling.
  • Diepe Hydratatie: Dankzij de toevoeging van arganolie, amandelolie en sheaboter wordt je haar tijdens het kleurproces intensief gehydrateerd en gevoed, waardoor het zijdezacht en glanzend blijft.
  • All-In-One Gemak: Deze haarverfkit bevat alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige en handige kleurapplicatie, inclusief kleurcrème, ontwikkelaar, conditioner en handschoenen.
  • Langdurige Resultaten: De Colorsilk-formule zorgt voor langdurige kleurresultaten met 100% grijsdekking, waardoor je haar er levendig en jeugdig uitziet.
  • Eenvoudig te Gebruiken: Met een romige textuur die gemakkelijk aan te brengen is, zelfs voor beginners, kun je genieten van een gelijkmatige en professionele kleurervaring.

Geef je haar een krachtige en elegante uitstraling met de Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf in Bruinzwart 30.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking