Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf - Kleur Medium Natural Blonde 80

50% sale
Revlon Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf - Kleur Medium Natural Blonde 80
Productomschrijving
Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf - Kleur Medium Natural Blonde 80 Transformeer je haarkleur met de Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf in de kleur Medium Natural Blonde 80. Deze innovatieve haarverf, verrijkt met arganolie, amandelolie en sheaboter, biedt een ultieme kleurervaring met een langdurige, stralende glans. Kenmerken: Rijke Kleur: De Medium Natural Blonde 80 kleur biedt een natuurlijke, multidimension...

Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf - Kleur Medium Natural Blonde 80

Transformeer je haarkleur met de Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf in de kleur Medium Natural Blonde 80. Deze innovatieve haarverf, verrijkt met arganolie, amandelolie en sheaboter, biedt een ultieme kleurervaring met een langdurige, stralende glans.

Kenmerken:

  • Rijke Kleur: De Medium Natural Blonde 80 kleur biedt een natuurlijke, multidimensionale tint die je haar een levendige uitstraling geeft.
  • Voedende Formule: De haarverf is verrijkt met een mix van arganolie, amandelolie en sheaboter om je haar te voeden en te hydrateren tijdens het kleurproces, waardoor het zacht en glanzend blijft.
  • All-In-One Applicatie: Deze haarkleurkit bevat alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige en probleemloze kleurapplicatie, inclusief kleurcrème, ontwikkelaar, conditioner en handschoenen.
  • Langdurige Resultaten: De Colorsilk-formule biedt langdurige kleurresultaten met 100% grijsdekking, waardoor je haar er levendig en jeugdig uitziet.
  • Makkelijk Te Gebruiken: Met een romige en niet-druppende textuur is de haarverf gemakkelijk aan te brengen, zelfs voor beginners, voor een gelijkmatige en professionele kleur.

Transformeer je look met de Revlon Colorsilk All-In-One Butter Cream Haarverf in Medium Natural Blonde 80 en geniet van levendige kleuren en glanzend haar dat straalt van gezondheid.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking