Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Maybelline Mascara - Lash Sensational Black 9.5 ml

26% sale
Maybelline Maybelline Mascara - Lash Sensational Black 9.5 ml
Productomschrijving
Maybelline Mascara - Lash Sensational Black 9.5 ml Maybelline Mascara - Lash Sensational Black 9.5 ml is een revolutionair product dat je wimpers een sensationele boost geeft met behulp van cutting-edge technologieën en een uniek borsteltje. Met een inhoud van 9.5 ml biedt deze mascara niet alleen volume en lengte aan je wimpers, maar ook de flexibiliteit om je oogopslag aan te passen aan verschillende looks. Hier zijn enkele kenmerken die deze...

Maybelline Mascara - Lash Sensational Black 9.5 ml

Maybelline Mascara - Lash Sensational Black 9.5 ml is een revolutionair product dat je wimpers een sensationele boost geeft met behulp van cutting-edge technologieën en een uniek borsteltje. Met een inhoud van 9.5 ml biedt deze mascara niet alleen volume en lengte aan je wimpers, maar ook de flexibiliteit om je oogopslag aan te passen aan verschillende looks. Hier zijn enkele kenmerken die deze mascara onderscheiden:

kenmerken

  1. Innovatief Borsteltje: Het gebogen waaiervormige borsteltje van deze mascara is ontworpen met geavanceerde technologie om elke laag wimpers te omhullen. Dit zorgt voor een gelijkmatige en gespreide applicatie, waardoor een prachtig waaier-effect ontstaat. Hierdoor worden zelfs de kleinste wimperhaartjes bereikt en benadrukt, waardoor je wimpers er langer en voller uitzien.

  2. Maximaal Volume: Door 1 of 2 laagjes mascara aan te brengen, kun je je wimpers maximaal volume geven. De formule is zo ontworpen dat het elke wimper bedekt, vanaf de wortel tot de punt, voor een dramatische en volumineuze oogopslag.

  3. Soepele Applicatie: Het borsteltje maakt het aanbrengen van de mascara soepel en gemakkelijk. De formule voorkomt klontjes en vlekken, waardoor je wimpers perfect gedefinieerd blijven. De soepele applicatie zorgt voor een comfortabele ervaring zonder trekken of plakken.

  4. Flexibiliteit in Gebruik: Voor extra impact kun je het product meermaals aanbrengen op zowel de bovenste als onderste wimperlijn. Dit geeft je de vrijheid om de intensiteit van je oogopslag aan te passen en verschillende looks te creëren, van subtiel tot dramatisch.

  5. Lash Sensational Black: De diepe zwarte tint van deze mascara, genaamd Lash Sensational Black, voegt extra definitie toe aan je wimpers. Het geeft een intense kleur die bijdraagt aan een opvallende uitstraling van je ogen.

  6. Handige Verpakking: Met een inhoud van 9.5 ml is de mascara compact en handig voor dagelijks gebruik. Het formaat maakt het ook geschikt om mee te nemen, zodat je overal en altijd kunt genieten van sensationele wimpers.

Kies voor Maybelline Mascara - Lash Sensational Black 9.5 ml en ervaar de kracht van geavanceerde technologieën voor wimpers die niet alleen sensationeel zijn, maar ook prachtig gedefinieerd en opvallend. Deze mascara is de perfecte aanvulling op je make-uproutine en stelt je in staat om moeiteloos diverse looks te creëren voor elke gelegenheid.

Reviews

4.7 / 5Based on 3 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: oana op 16 April 2023
    This mascara is as I have expected: my lashes lok longer, thick and indeed is quite black. I recommend it!
  • 5 / 5
    Gepost door: SB op 12 Augustus 2022
    Perfect!
  • 4 / 5
    Gepost door: Claire op 18 Augustus 2020
    Prima. Prima mascara, mooie lange volle wimpers, heb nooit een klonterige uitstraling.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking