Textielverf

Sorteer 60 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sorteer 60 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Textielverf

Textielverf geeft je interieur een nieuw accent

Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T-shirt een leuk kleurtje geven? Met textielverf ziet jouw kleding er weer als nieuw uit. De textielverf geeft een langdurig kleurresultaat. Kies voor handwasverf en machinewasverf in een groot aantal kleuren.

Textielverf wordt vaak gebruikt voor het verven van kleding. Een spijkerbroek of een blouse krijgt zo in een handomdraai een andere kleur. Maar het is ook erg leuk om je woonkamer op deze manier een ander uiterlijk geven. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je textiel in je woonkamer hebt wat makkelijk te verven is. Denk bijvoorbeeld aan de kussenslopen van sierkussens, gordijnen of een plaid. Je hoeft niet gelijk al je spullen te verven. Sierkussens die een andere kleur krijgen kunnen je woonkamer al een heel ander uiterlijk geven.

Ook voor de feestdagen kun je textielverf op een leuke manier gebruiken. Verf eens een oud laken in paasgeel of in de kleuren groen of rood tijdens kerst. Op deze manier heb niet alleen een leuk tafellaken dat past bij een paasbrunch of een kerstdiner, maar op deze manier recycle je ook nog eens je oude spullen. Verf daarbij je stoffen servetten in een bijpassende kleur en je eettafel zal er sfeervol uitzien.

Textielverf is er in vele kleuren en je kunt kiezen voor twee verschillende manieren om je textiel te verven. Zo is er textielverf voor de wasmachine en voor de handwas. De keuze hierin is volledig aan jezelf. Het is maar net wat je prettig vindt en wat past bij het materiaal wat je wilt verven. Vergeet bij het gebruik van de wasmachine in ieder geval niet om je wasmachine na het verven goed schoon te spoelen. Dit om te voorkomen dat tijdens het eerstvolgende machinegebruik je was per ongeluk een kleuraccentje krijgt door achtergebleven verfresten.

Je kunt textielverf heel leuk gebruiken om creatief bezig te zijn en textiel een nieuw leven te geven. Je hergebruikt op deze manier immers niet alleen oud textiel, maar het is ook nog eens goed voor je portemonnee. Wie wil niet in een handomdraai een nieuwe look in huis, zonder uitgebreid te hoeven winkelen?

Textielverf

Minimal Price: 0,99 0.99