Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Gliss Kur Shampoo Total Repair - 250 ML

17% sale
Schwarzkopf Gliss Kur Shampoo Total Repair - 250 ML
Productomschrijving
Gliss Kur Shampoo Total Repair - 250 ML Gliss Kur Shampoo Total Repair in een praktische 250 ml verpakking is een doeltreffende haarverzorgingsoplossing die is ontworpen om beschadigd haar te herstellen en te revitaliseren. Deze shampoo van Gliss Kur biedt intensieve verzorging, waardoor het haar er gezond en glanzend uitziet. Kenmerken: Total Repair Formule: De shampoo is doordrenkt met een Total Repair formule die speciaal is ontwikkeld om...

Gliss Kur Shampoo Total Repair - 250 ML

Gliss Kur Shampoo Total Repair in een praktische 250 ml verpakking is een doeltreffende haarverzorgingsoplossing die is ontworpen om beschadigd haar te herstellen en te revitaliseren. Deze shampoo van Gliss Kur biedt intensieve verzorging, waardoor het haar er gezond en glanzend uitziet.

Kenmerken:

  • Total Repair Formule: De shampoo is doordrenkt met een Total Repair formule die speciaal is ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en te versterken.
  • Diepe Reparatie: Actieve ingrediënten dringen diep door in het haar om beschadigingen te repareren en de algehele gezondheid van het haar te verbeteren.
  • Zichtbare Glans: Gliss Kur Shampoo Total Repair zorgt voor een zichtbare glans, waardoor het haar er gezond en stralend uitziet.
  • Makkelijke Doorkambaarheid: De shampoo verbetert de doorkambaarheid van het haar, waardoor het gemakkelijk te stylen is.
  • Aangename Geur: Geniet van de aangename geur die het haar een fris en verzorgd aroma geeft.

Gliss Kur Shampoo Total Repair is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt de perfecte verzorging voor beschadigd haar. Voeg deze shampoo toe aan uw haarverzorgingsroutine voor een doeltreffende reparatie en een gezonde uitstraling van het haar.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking