Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Adler Waterkoker Met Thermometer – 1,7 L

Adler Adler  Waterkoker Met Thermometer – 1,7 L
Productomschrijving
Adler Waterkoker Met Thermometer – 1,7 L De Adler Waterkoker met Thermometer - 1,7 L is een functionele en gebruiksvriendelijke waterkoker die perfect is voor dagelijks gebruik in de keuken. Met een capaciteit van 1,7 liter biedt deze waterkoker voldoende ruimte om snel en efficiënt water te koken voor verschillende toepassingen. De waterkoker is voorzien van een duurzame roestvrijstalen behuizing die niet alleen stijlvol oogt, maar ook zorg...

Adler Waterkoker Met Thermometer – 1,7 L

De Adler Waterkoker met Thermometer - 1,7 L is een functionele en gebruiksvriendelijke waterkoker die perfect is voor dagelijks gebruik in de keuken. Met een capaciteit van 1,7 liter biedt deze waterkoker voldoende ruimte om snel en efficiënt water te koken voor verschillende toepassingen.

De waterkoker is voorzien van een duurzame roestvrijstalen behuizing die niet alleen stijlvol oogt, maar ook zorgt voor langdurige kwaliteit en weerstand tegen corrosie. Het strakke ontwerp past moeiteloos in elke keukenstijl.

Een handig kenmerk van deze waterkoker is de ingebouwde thermometer. Hiermee kun je nauwkeurig de temperatuur van het water aflezen, wat ideaal is voor het bereiden van verschillende dranken en recepten die specifieke temperaturen vereisen. Met de thermometer kun je de perfecte temperatuur instellen voor bijvoorbeeld thee, koffie, babyvoeding of soep.

Dankzij het krachtige verwarmingselement brengt de waterkoker het water snel aan de kook. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat het water klaar is voor gebruik. Bovendien is de waterkoker uitgerust met een automatische uitschakelfunctie, waardoor het apparaat zichzelf uitschakelt wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt of wanneer er geen water meer in de waterkoker aanwezig is. Dit beschermt tegen oververhitting en droogkoken, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd.

De waterkoker wordt geleverd met een 360-graden draaibare voet, waardoor je de waterkoker gemakkelijk kunt oppakken en terugplaatsen, ongeacht of je links- of rechtshandig bent. De voet is voorzien van antislipvoetjes, waardoor de waterkoker stabiel op het aanrecht blijft staan.

Het onderhoud en schoonmaken van de waterkoker is eenvoudig. Het deksel kan worden geopend om de waterkoker te vullen en schoon te maken, en de behuizing kan gemakkelijk worden afgenomen met een vochtige doek.

Kortom, de Adler Waterkoker met Thermometer - 1,7 L biedt gemak, stijl en functionaliteit in één apparaat. Het is de perfecte metgezel in de keuken voor het snel en nauwkeurig koken van water voor diverse doeleinden.

Kenmerken

  • Capaciteit van 1,7 liter: Met een royale capaciteit van 1,7 liter is deze waterkoker geschikt voor het snel en efficiënt koken van water voor verschillende doeleinden, zoals het zetten van thee, koffie, soep of het bereiden van instantmaaltijden.

  • Roestvrijstalen behuizing: De waterkoker is voorzien van een duurzame roestvrijstalen behuizing. Dit geeft niet alleen een moderne en stijlvolle uitstraling, maar zorgt ook voor een langdurige kwaliteit en weerstand tegen corrosie.

  • Thermometer: Een handig kenmerk van deze waterkoker is de ingebouwde thermometer. Deze thermometer geeft de temperatuur van het water aan, waardoor je nauwkeurig de gewenste temperatuur kunt instellen voor verschillende dranken of recepten. Dit is vooral handig voor liefhebbers van thee, waarbij verschillende theesoorten optimale zettemperaturen vereisen.

  • Snelkookfunctie: De waterkoker beschikt over een krachtig verwarmingselement dat het water snel aan de kook brengt. Hierdoor hoef je niet lang te wachten voordat het water klaar is om te gebruiken.

  • Automatische uitschakeling en droogkookbeveiliging: Voor extra veiligheid is de waterkoker uitgerust met een automatische uitschakelfunctie wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt of wanneer er geen water meer in de waterkoker aanwezig is. Dit beschermt tegen oververhitting en droogkoken.

  • 360-graden draaibare voet: De waterkoker wordt geleverd met een 360-graden draaibare voet, waardoor je de waterkoker gemakkelijk kunt oppakken en terugplaatsen, ongeacht of je links- of rechtshandig bent. De voet is ook voorzien van antislipvoetjes voor extra stabiliteit tijdens het gebruik.

  • Eenvoudig schoon te maken: De waterkoker is ontworpen voor eenvoudig onderhoud en schoonmaak. Het deksel kan worden geopend voor het vullen en reinigen, en de waterkoker kan eenvoudig worden afgenomen met een vochtige doek.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking