Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Eimi Flowing Form - 100ml

20% sale
Wella Wella Eimi Flowing Form - 100ml
Productomschrijving
Wella Eimi Flowing Form - 100ml Wella Eimi Flowing Form is een veelzijdige stylinglotion die zorgt voor soepelheid en glans zonder het haar te verzwaren. Deze lichtgewicht formule temt pluizig haar en geeft het een natuurlijke beweging, waardoor het er gezond en levendig uitziet. De lotion biedt flexibele controle en is geschikt voor alle haartypes, van fijn tot dik haar. Of je nu kiest voor een gladde en strakke look of juist een meer natuurlij...

Wella Eimi Flowing Form - 100ml

Wella Eimi Flowing Form is een veelzijdige stylinglotion die zorgt voor soepelheid en glans zonder het haar te verzwaren. Deze lichtgewicht formule temt pluizig haar en geeft het een natuurlijke beweging, waardoor het er gezond en levendig uitziet. De lotion biedt flexibele controle en is geschikt voor alle haartypes, van fijn tot dik haar. Of je nu kiest voor een gladde en strakke look of juist een meer natuurlijke en golvende stijl wilt creëren, de Flowing Form maakt het mogelijk.

Kenmerken:

  • Soepelheid en Glans: Wella Eimi Flowing Form zorgt voor soepelheid en glans, waardoor het haar er gezond en levendig uitziet.

  • Lichtgewicht Formule: De lichtgewicht formule laat het haar vrij bewegen en zorgt voor een natuurlijke finish zonder het haar te verzwaren.

  • Temt Pluizig Haar: De lotion temt pluizig haar en geeft het een natuurlijke beweging, voor een zachte en gladde textuur.

  • Flexibele Controle: Je kunt de mate van controle aanpassen aan je wensen, waardoor je verschillende looks kunt creëren met één product.

  • Geschikt voor Alle Haartypes: De Flowing Form is geschikt voor alle haartypes, van fijn tot dik haar, en kan op zowel droog als vochtig haar worden aangebracht.

Met Wella Eimi Flowing Form kun je moeiteloos een soepele en glanzende look creëren. Deze veelzijdige stylinglotion biedt flexibele controle en temt pluizig haar, waardoor je haar er gezond en levendig uitziet.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking