Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Eimi Bold Move - 150ml

20% sale
Wella Wella Eimi Bold Move - 150ml
Productomschrijving
Wella Eimi Bold Move - 150ml: Wella Eimi Bold Move is een veelzijdige textuurstyler die zorgt voor een sterke hold en een matte afwerking. Deze stylingpasta is ideaal voor het creëren van gedurfde en dynamische looks met definitie en textuur. Of je nu kiest voor een warrige, gestructureerde stijl of juist een edgy look wilt, de Bold Move biedt de flexibiliteit en controle die je nodig hebt. De lichtgewicht formule laat het haar niet verzwaren e...

Wella Eimi Bold Move - 150ml:

Wella Eimi Bold Move is een veelzijdige textuurstyler die zorgt voor een sterke hold en een matte afwerking. Deze stylingpasta is ideaal voor het creëren van gedurfde en dynamische looks met definitie en textuur. Of je nu kiest voor een warrige, gestructureerde stijl of juist een edgy look wilt, de Bold Move biedt de flexibiliteit en controle die je nodig hebt. De lichtgewicht formule laat het haar niet verzwaren en is eenvoudig aan te brengen en te restylen gedurende de dag.

Kenmerken:

  • Sterke Hold: Wella Eimi Bold Move biedt een sterke hold die de hele dag blijft zitten, voor langdurige controle over je kapsel.

  • Matte Afwerking: Deze textuurstyler zorgt voor een matte afwerking, waardoor je haar er natuurlijk en stoer uitziet.

  • Veelzijdigheid: De stylingpasta is veelzijdig in gebruik en geschikt voor het creëren van diverse looks, van warrig en casual tot strak en gestructureerd.

  • Lichtgewicht Formule: De lichtgewicht formule laat het haar niet verzwaren en voelt comfortabel aan op het haar.

  • Eenvoudig te Restylen: Je kunt je kapsel gedurende de dag eenvoudig restylen zonder dat er extra product nodig is, voor maximale flexibiliteit en controle.

Met Wella Eimi Bold Move kun je moeiteloos gedurfde en dynamische looks creëren. Deze veelzijdige textuurstyler biedt een sterke hold en matte afwerking, terwijl het haar lichtgewicht en flexibel blijft.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking