Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Dove Nourishing Secrets Coconut & Jasmine Flower - 150 ml

38% sale
Dove Dove Nourishing Secrets Coconut & Jasmine Flower - 150 ml
Productomschrijving
Dove Nourishing Secrets Coconut & Jasmine Flower - 150 ml Dove Nourishing Secrets Coconut & Jasmine Flower biedt een heerlijke geurervaring en zorgt tegelijkertijd voor een effectieve bescherming tegen transpiratie en ongewenste geurtjes. Kenmerken: Exotische Geur: De combinatie van kokosnoot en jasmijnbloem creëert een exotische en verleidelijke geur die je de hele dag door een gevoel van luxe en frisheid geeft. Effectieve Bescher...

Dove Nourishing Secrets Coconut & Jasmine Flower - 150 ml

Dove Nourishing Secrets Coconut & Jasmine Flower biedt een heerlijke geurervaring en zorgt tegelijkertijd voor een effectieve bescherming tegen transpiratie en ongewenste geurtjes.

Kenmerken:

  • Exotische Geur: De combinatie van kokosnoot en jasmijnbloem creëert een exotische en verleidelijke geur die je de hele dag door een gevoel van luxe en frisheid geeft.
  • Effectieve Bescherming: Deze deospray biedt betrouwbare bescherming tegen transpiratie en ongewenste geurtjes, zodat je de hele dag door fris en zelfverzekerd blijft.
  • Verzorgende Formule: De formule is verrijkt met 1/4 hydraterende crème van Dove, waardoor het zacht is voor de huid en deze verzorgt, terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen transpiratie en geurtjes.
  • Dermatologisch Getest: De formule is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.
  • Handige Verpakking: De handige spuitbus van 150 ml is ideaal voor thuisgebruik en om mee te nemen onderweg, zodat je altijd en overal kunt genieten van een exotische geurervaring en effectieve bescherming.

Met Dove Nourishing Secrets Coconut & Jasmine Flower ben je verzekerd van een betrouwbare bescherming en een exotische geurervaring die je de hele dag door een gevoel van luxe en frisheid geeft.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking