Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Dove Nourishing Body Care Rich Nourishment Cream - 75 ml

34% sale
Dove Dove Nourishing Body Care Rich Nourishment Cream - 75 ml
Productomschrijving
Dove Nourishing Body Care Rich Nourishment Cream - 75 ml Dove Nourishing Body Care Rich Nourishment Cream is een rijke en luxueuze crème die speciaal is ontworpen om je huid diep te voeden en te hydrateren, waardoor het zijdezacht en glad aanvoelt. Kenmerken: Diepe Voeding: De formule van deze crème is verrijkt met voedende ingrediënten die diep in de huid doordringen, waardoor het direct comfort biedt en langdurige hydratatie geeft. Int...

Dove Nourishing Body Care Rich Nourishment Cream - 75 ml

Dove Nourishing Body Care Rich Nourishment Cream is een rijke en luxueuze crème die speciaal is ontworpen om je huid diep te voeden en te hydrateren, waardoor het zijdezacht en glad aanvoelt.

Kenmerken:

  • Diepe Voeding: De formule van deze crème is verrijkt met voedende ingrediënten die diep in de huid doordringen, waardoor het direct comfort biedt en langdurige hydratatie geeft.
  • Intensieve Hydratatie: De rijke textuur van de crème hydrateert de huid intensief, waardoor het droge en ruwe plekjes verzacht en het een gezonde uitstraling geeft.
  • Verzorgende Ingrediënten: Met ingrediënten zoals shea butter en glycerine staat deze crème bekend om zijn voedende eigenschappen die de huid zacht en soepel houden, terwijl het de natuurlijke barrière van de huid versterkt.
  • Zijdezachte Textuur: De crème heeft een romige en zijdezachte textuur die gemakkelijk over de huid glijdt en snel wordt opgenomen, zonder een vettig of plakkerig gevoel achter te laten.
  • Handige Verpakking: Met een handige tube van 75 ml is deze crème ideaal voor onderweg, om altijd en overal je huid te kunnen hydrateren en verzorgen.

Met Dove Nourishing Body Care Rich Nourishment Cream geef je je huid de verzorging die het verdient, met een rijke en luxueuze formule die je huid zijdezacht en gehydrateerd achterlaat.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking