Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Ct Oxidant - 4% Plus - 1000ml

21% sale
Wella Wella Ct Oxidant - 4% Plus - 1000ml
Productomschrijving
Wella Ct Oxidant - 4% Plus - 1000ml: Wella Ct Oxidant met een oxidatiekracht van 4% Plus is een geavanceerde ontwikkelaar die krachtige en langdurige kleurresultaten biedt. Speciaal ontwikkeld voor gebruik met haarkleuringen, garandeert deze ontwikkelaar een snelle en intense kleurontwikkeling voor levendige resultaten die lang meegaan. De formule is verrijkt met voedende ingrediënten, zoals panthenol en keratine, die het haar beschermen en ver...

Wella Ct Oxidant - 4% Plus - 1000ml:

Wella Ct Oxidant met een oxidatiekracht van 4% Plus is een geavanceerde ontwikkelaar die krachtige en langdurige kleurresultaten biedt. Speciaal ontwikkeld voor gebruik met haarkleuringen, garandeert deze ontwikkelaar een snelle en intense kleurontwikkeling voor levendige resultaten die lang meegaan. De formule is verrijkt met voedende ingrediënten, zoals panthenol en keratine, die het haar beschermen en versterken tijdens het kleurproces, waardoor het er gezond en glanzend uitziet.

Kenmerken:

  • Geavanceerde Oxidatiekracht van 4% Plus: Wella Ct Oxidant 4% Plus biedt een geavanceerde oxidatiekracht voor krachtige en langdurige kleurresultaten.

  • Snelle en Intense Kleurontwikkeling: Deze ontwikkelaar zorgt voor een snel en intens kleurproces, waardoor het haar levendig en helder wordt gekleurd.

  • Verrijkt met Voedende Ingrediënten: De formule bevat panthenol en keratine, die het haar voeden, beschermen en versterken tijdens het kleurproces.

  • Langdurige Resultaten: Wella Ct Oxidant 4% Plus garandeert langdurige kleurresultaten die er levendig en stralend uitzien, zelfs na meerdere wasbeurten.

  • Essentieel voor Professionele Kleurbehandelingen: Dit product is onmisbaar voor professionele kleurbehandelingen in kapsalons en biedt betrouwbare en consistente resultaten bij elke toepassing.

Vertrouw op Wella Ct Oxidant 4% Plus voor geavanceerde en langdurige kleurresultaten. Met zijn krachtige oxidatiekracht en voedende formule is het een essentieel product voor elke professionele kleurbehandeling.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking