Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Ct Oxidant - 4% - 1000ml

22% sale
Wella Wella Ct Oxidant - 4% - 1000ml
Productomschrijving
Wella Ct Oxidant - 4% - 1000ml: Wella Ct Oxidant met een oxidatiekracht van 4% is een krachtige ontwikkelaar die essentieel is voor kleurbehandelingen. Speciaal geformuleerd voor gebruik met haarkleuringen, biedt deze ontwikkelaar een snelle en intense kleurontwikkeling voor levendige resultaten. Verrijkt met verzorgende ingrediënten, zoals panthenol en vitamine E, beschermt en hydrateert het het haar tijdens het kleurproces, waardoor het gezon...

Wella Ct Oxidant - 4% - 1000ml:

Wella Ct Oxidant met een oxidatiekracht van 4% is een krachtige ontwikkelaar die essentieel is voor kleurbehandelingen. Speciaal geformuleerd voor gebruik met haarkleuringen, biedt deze ontwikkelaar een snelle en intense kleurontwikkeling voor levendige resultaten. Verrijkt met verzorgende ingrediënten, zoals panthenol en vitamine E, beschermt en hydrateert het het haar tijdens het kleurproces, waardoor het gezond en glanzend blijft.

Kenmerken:

  • Krachtige Oxidatiekracht van 4%: Wella Ct Oxidant biedt een krachtige oxidatiekracht van 4%, waardoor snelle en intense kleurresultaten worden bereikt.

  • Snel en Intens Kleurproces: Deze ontwikkelaar zorgt voor een snel en intens kleurproces, waardoor het haar levendig en helder wordt gekleurd.

  • Verzorgende Ingrediënten: Verrijkt met panthenol en vitamine E, beschermt en hydrateert Ct Oxidant het haar tijdens het kleurproces, waardoor het gezond en glanzend blijft.

  • Essentieel voor Kleurbehandelingen: Dit product is onmisbaar voor professionele kleurbehandelingen in kapsalons en voor thuisgebruik.

  • Geschikt voor Alle Haartypes: Wella Ct Oxidant is geschikt voor alle haartypes en biedt betrouwbare en consistente resultaten bij elke toepassing.

Vertrouw op Wella Ct Oxidant 4% voor krachtige en levendige kleurresultaten. Met zijn snelle en intense kleurontwikkeling en verzorgende ingrediënten is het een essentieel product voor elke kleurbehandeling.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking