Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Ct Oxidant - 1,9% - 1000ml

21% sale
Wella Wella Ct Oxidant - 1,9% - 1000ml
Productomschrijving
Wella Ct Oxidant - 1,9% - 1000ml: Wella Ct Oxidant is een essentieel product voor kleurbehandelingen, speciaal geformuleerd om te worden gebruikt in combinatie met haarverf of kleurproducten. Met een oxidatiekracht van 1,9% biedt dit ontwikkelaar een zachte en gelijkmatige kleurontwikkeling, waardoor levendige en langdurige resultaten worden gegarandeerd. De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten die het haar beschermen en hydrateren ...

Wella Ct Oxidant - 1,9% - 1000ml:

Wella Ct Oxidant is een essentieel product voor kleurbehandelingen, speciaal geformuleerd om te worden gebruikt in combinatie met haarverf of kleurproducten. Met een oxidatiekracht van 1,9% biedt dit ontwikkelaar een zachte en gelijkmatige kleurontwikkeling, waardoor levendige en langdurige resultaten worden gegarandeerd. De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten die het haar beschermen en hydrateren tijdens het kleurproces, waardoor het gezond en glanzend blijft.

Kenmerken:

  • Essentieel voor Kleurbehandelingen: Wella Ct Oxidant is een onmisbaar product voor het verven van haar, ontworpen om te worden gemengd met kleurproducten voor optimale resultaten.

  • Oxidatiekracht van 1,9%: Deze ontwikkelaar heeft een zachte maar effectieve oxidatiekracht van 1,9%, waardoor het haar gelijkmatig en levendig wordt gekleurd.

  • Gelijkmatige Kleurontwikkeling: De formule zorgt voor een gelijkmatige kleurontwikkeling, waardoor vlekken en strepen worden voorkomen voor een professioneel resultaat.

  • Verrijkt met Verzorgende Ingrediënten: Wella Ct Oxidant is verrijkt met verzorgende ingrediënten die het haar beschermen en hydrateren tijdens het kleurproces, waardoor het gezond en glanzend blijft.

  • Geschikt voor Professioneel Gebruik: Dit product is ideaal voor gebruik in kapsalons en door professionele stylisten voor een nauwkeurige en betrouwbare kleurbehandeling.

Vertrouw op Wella Ct Oxidant voor professionele en betrouwbare kleurresultaten. Met zijn zachte oxidatiekracht en verzorgende formule biedt het een optimale kleurontwikkeling en bescherming voor het haar tijdens het kleurproces.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking