Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Color Fresh Mask Mint - 150ml

20% sale
Wella Wella Color Fresh Mask Mint - 150ml
Productomschrijving
Wella Color Fresh Mask Mint - 150ml: Wella Color Fresh Mask Mint is een innovatieve kleurversterkende behandeling die speciaal is ontworpen om de levendigheid en glans van gekleurd haar te verbeteren. Verrijkt met kleurpigmenten, voedende ingrediënten en een verfrissende muntgeur, revitaliseert en verfrist dit masker je haarkleur tussen kleurbehandelingen door. De formule is verrijkt met avocado-olie en vitamine E, die het haar hydrateren en ve...

Wella Color Fresh Mask Mint - 150ml:

Wella Color Fresh Mask Mint is een innovatieve kleurversterkende behandeling die speciaal is ontworpen om de levendigheid en glans van gekleurd haar te verbeteren. Verrijkt met kleurpigmenten, voedende ingrediënten en een verfrissende muntgeur, revitaliseert en verfrist dit masker je haarkleur tussen kleurbehandelingen door. De formule is verrijkt met avocado-olie en vitamine E, die het haar hydrateren en verzorgen, terwijl ze beschermen tegen schade door styling en omgevingsinvloeden.

Kenmerken:

  • Kleurversterkende Behandeling: Wella Color Fresh Mask Mint is ontworpen om de levendigheid en glans van gekleurd haar te verbeteren, waardoor de kleur langer mooi blijft.

  • Verfrissende Muntgeur: De formule is verrijkt met een verfrissende muntgeur die een aangename en revitaliserende ervaring biedt tijdens het gebruik.

  • Voedende Ingrediënten: Verrijkt met avocado-olie en vitamine E, hydrateert en verzorgt dit masker het haar intensief, waardoor het zacht, glad en gezond blijft.

  • Bescherming tegen Schade: Het masker beschermt het haar tegen schade veroorzaakt door stylingtools, UV-stralen en andere omgevingsfactoren, waardoor het haar er gezond en stralend uitziet.

  • Eenvoudig in Gebruik: Breng het masker aan op vochtig haar na het wassen, laat het enkele minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit voor een direct zichtbaar resultaat.

Revitaliseer en verfris je haarkleur met Wella Color Fresh Mask Mint. Met zijn innovatieve formule en voedende ingrediënten biedt dit masker een krachtige behandeling om je gekleurde haar te verbeteren en te beschermen, voor een levendige en stralende look.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking