Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Color Fresh Create New Blue - 60ml

21% sale
Wella Wella Color Fresh Create New Blue - 60ml
Productomschrijving
Wella Color Fresh Create New Blue - 60ml: Wella Color Fresh Create New Blue is een innovatieve semi-permanente haarkleuring die je de vrijheid geeft om je creativiteit te uiten. Deze levendige blauwe tint is perfect voor het creëren van gedurfde en unieke looks. Met een zachte en crèmige textuur is deze kleur eenvoudig aan te brengen en gelijkmatig te verdelen over het haar. De formule is verrijkt met krachtige conditioning ingrediënten, waar...

Wella Color Fresh Create New Blue - 60ml:

Wella Color Fresh Create New Blue is een innovatieve semi-permanente haarkleuring die je de vrijheid geeft om je creativiteit te uiten. Deze levendige blauwe tint is perfect voor het creëren van gedurfde en unieke looks. Met een zachte en crèmige textuur is deze kleur eenvoudig aan te brengen en gelijkmatig te verdelen over het haar. De formule is verrijkt met krachtige conditioning ingrediënten, waaronder avocado-olie, voor een zijdezacht resultaat dat het haar verzorgt en hydrateert tijdens het kleurproces.

Kenmerken:

  • Innovatieve Semi-Permanente Kleuring: Wella Color Fresh Create New Blue biedt een semi-permanente kleur die je de vrijheid geeft om je haar te transformeren en te experimenteren met levendige tinten.

  • Levendige Blauwe Tint: Deze tint is rijk en levendig, waardoor je gedurfde en opvallende looks kunt creëren die de aandacht trekken.

  • Zachte en Crèmige Textuur: De kleur heeft een zachte en crèmige textuur die gemakkelijk aan te brengen is en gelijkmatig over het haar te verdelen is voor een consistente kleurresultaat.

  • Verrijkt met Conditioning Ingrediënten: De formule is verrijkt met avocado-olie en andere conditioning ingrediënten die het haar verzorgen en hydrateren, waardoor het zijdezacht en glanzend blijft na het kleuren.

  • Langdurig Resultaat: Geniet langdurig van levendige kleuren met Wella Color Fresh Create, dat tot wel 20 wasbeurten kan blijven zitten, afhankelijk van de haarkwaliteit en de gekozen tint.

Transformeer je look en laat je creativiteit de vrije loop met Wella Color Fresh Create New Blue. Met levendige kleuren en verzorgende ingrediënten biedt het een unieke en opwindende kleurervaring.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking