Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Bison Vochtvreter Turbo Tab Lavendel - 2 x 100 g

60% sale
Bison Bison Vochtvreter Turbo Tab Lavendel - 2 x 100 g
Productomschrijving
Bison Vochtvreter Turbo Tab Lavendel - 2 x 100 g De Bison Vochtvreter Turbo Tab Lavendel is een krachtige en geurige oplossing voor vochtproblemen in kleinere ruimtes. Met deze bundel ontvangt u twee vochtabsorberende tabs van elk 100 gram, waardoor u effectieve vochtbestrijding krijgt met een verfrissende lavendelgeur. Dit is een navulling voor de Bison Vochtvreter Ambiance - 100g. Kenmerken: Krachtige Vochtabsorptie: Ondanks hun compact...

Bison Vochtvreter Turbo Tab Lavendel - 2 x 100 g

De Bison Vochtvreter Turbo Tab Lavendel is een krachtige en geurige oplossing voor vochtproblemen in kleinere ruimtes. Met deze bundel ontvangt u twee vochtabsorberende tabs van elk 100 gram, waardoor u effectieve vochtbestrijding krijgt met een verfrissende lavendelgeur.

Dit is een navulling voor de Bison Vochtvreter Ambiance - 100g.

Kenmerken:

  • Krachtige Vochtabsorptie: Ondanks hun compacte formaat hebben deze tabs elk een capaciteit van 100 gram en kunnen ze aanzienlijke hoeveelheden vocht uit de lucht absorberen, wat helpt bij het effectief bestrijden van vochtproblemen.

  • Verfrissende Lavendelgeur: Deze vochtabsorberende tabs zijn doordrenkt met een aangename lavendelgeur, waardoor ze niet alleen vocht bestrijden, maar ook zorgen voor een verfrissende en aangename atmosfeer in uw ruimte.

  • Langdurige Werking: Elke tab kan tot wel 2 maanden effectief werken voordat vervanging nodig is, waardoor u langdurige vochtbestrijding krijgt in kleinere ruimtes zoals kasten, voorraadkamers, badkamers of auto's.

  • Eenvoudig in Gebruik: Plaats gewoon elke tab op een vlakke ondergrond in de ruimte waar vochtproblemen zich voordoen. Er is geen ingewikkelde installatie of elektrische aansluitingen vereist.

  • Veilig en Hygiënisch: De tabs absorberen vocht zonder het achterlaten van schadelijke stoffen of chemicaliën en zijn lekvrij, wat zorgt voor een veilige en hygiënische vochtbestrijding.

  • Milieuvriendelijk: Deze vochtabsorberende tabs zijn gemaakt van recyclebaar materiaal en kunnen na gebruik op verantwoorde wijze worden weggegooid, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

  • Compact en Handig: Dankzij hun compacte formaat zijn deze tabs ideaal voor kleinere ruimtes zoals kasten, voorraadkamers, badkamers, auto's en andere beperkte ruimtes.

  • Effectieve Voorkoming van Muffe Geuren: Naast het verwijderen van vocht uit de lucht, helpen de tabs ook bij het voorkomen van muffe geuren, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd.

Krachtige Vochtabsorptie

Ondanks hun compacte formaat hebben deze tabs elk een capaciteit van 100 gram en kunnen ze aanzienlijke hoeveelheden vocht uit de lucht absorberen, wat helpt bij het effectief bestrijden van vochtproblemen zoals condensatie en schimmel.

Lavendelgeur voor Verfrissing

De Bison Vochtvreter Turbo Tab Lavendel is doordrenkt met een aangename lavendelgeur, die niet alleen helpt bij het bestrijden van vocht, maar ook zorgt voor een verfrissende en aangename atmosfeer in uw ruimte.

Langdurige Werking

Elke tab kan tot wel 2 maanden effectief werken voordat vervanging nodig is, waardoor u langdurige vochtbestrijding krijgt in kleinere ruimtes zoals kasten, voorraadkamers, badkamers of auto's.

Eenvoudig in Gebruik

Het gebruik van deze tabs is uiterst eenvoudig. Plaats gewoon elke tab op een vlakke ondergrond in de ruimte waar vochtproblemen zich voordoen. Er is geen ingewikkelde installatie of elektrische aansluitingen vereist.

Veilig en Hygiënisch

De tabs absorberen vocht zonder het achterlaten van schadelijke stoffen of chemicaliën en zijn lekvrij, wat betekent dat er geen morsen of druppels zijn om u zorgen over te maken.

De Bison Vochtvreter Turbo Tab Lavendel - 2 x 100 gr biedt een krachtige vochtbestrijdingsoplossing met een aangename geur. Ze zijn ideaal voor het handhaven van een droge, frisse en aangename omgeving in kleinere ruimtes. Bestel vandaag nog en geniet van vochtvrije lucht met een vleugje lavendel.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking