Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Biosilk Silk Therapy Finishing Spray Firm Hold - 284gr

19% sale
Biosilk Biosilk Silk Therapy Finishing Spray Firm Hold - 284gr
Productomschrijving
Biosilk Silk Therapy Finishing Spray Firm Hold - 284 gr Voltooi je kapsel met de Biosilk Silk Therapy Finishing Spray Firm Hold. Deze finishing spray, verpakt in een handige sprayflacon van 284 gram, biedt een stevige fixatie voor een langdurige en natuurlijke look. Kenmerken: Zijdeproteïnen: Verrijkt met zijdeproteïnen, biedt de Silk Therapy Finishing Spray voeding en glans aan het haar, terwijl het zorgt voor een stevige fixatie. ...

Biosilk Silk Therapy Finishing Spray Firm Hold - 284 gr

Voltooi je kapsel met de Biosilk Silk Therapy Finishing Spray Firm Hold. Deze finishing spray, verpakt in een handige sprayflacon van 284 gram, biedt een stevige fixatie voor een langdurige en natuurlijke look.

Kenmerken:

  1. Zijdeproteïnen: Verrijkt met zijdeproteïnen, biedt de Silk Therapy Finishing Spray voeding en glans aan het haar, terwijl het zorgt voor een stevige fixatie.

  2. Firm Hold Formule: De firm hold formule zorgt voor langdurige fixatie, waardoor je kapsel de hele dag in model blijft.

  3. Glanzende Finish: De spray geeft het haar een prachtige glans, waardoor het er gezond en stralend uitziet.

  4. Sprayflacon van 284 gram: De royale hoeveelheid van 284 gram zorgt ervoor dat je voldoende product hebt voor herhaaldelijk gebruik.

Voordelen:

  • Verrijkt met zijdeproteïnen voor voeding en glans.
  • Firm hold formule voor langdurige fixatie.
  • Geeft het haar een prachtige glans.
  • Royaal formaat van 284 gram voor langdurig gebruik.

Conclusie:

Biosilk Silk Therapy Finishing Spray Firm Hold in de sprayflacon van 284 gram is de perfecte keuze om je kapsel te perfectioneren. Met de voedende eigenschappen van zijdeproteïnen en de firm hold formule biedt deze finishing spray een langdurige fixatie en een prachtige glans. De royale hoeveelheid zorgt ervoor dat je herhaaldelijk kunt genieten van de voordelen van deze finishing spray voor een perfect gestyled kapsel.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking