Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Bio Oil Droge Huid Gel - 200 ml

19% sale
Bio-oil Bio Oil Droge Huid Gel - 200 ml
Productomschrijving
Bio Oil Droge Huid Gel - 200 ml De droge huid gel van Bio Oil is de ideale manier om een droge huid goed te behandelen. De droge huid gel van Bio Oil is gemaakt van olie, wat lekker warm aanvoelt tijdens het aanbrengen, terwijl de traditionele droge huidproducten voornamelijk worden gemaakt van water. Uit een onderzoek is gebleken dat mensen met een droge huid zeggen dat dit product beter is dan alles wat zij eerder hebben gebruikt voor de droge...

Bio Oil Droge Huid Gel - 200 ml

De droge huid gel van Bio Oil is de ideale manier om een droge huid goed te behandelen. De droge huid gel van Bio Oil is gemaakt van olie, wat lekker warm aanvoelt tijdens het aanbrengen, terwijl de traditionele droge huidproducten voornamelijk worden gemaakt van water. Uit een onderzoek is gebleken dat mensen met een droge huid zeggen dat dit product beter is dan alles wat zij eerder hebben gebruikt voor de droge huid.

Inhoud: Bio Oil Droge Huid Gel - 200 ml

 

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: L.I.Noordwijk op 26 Juli 2020
    Bio ook droge huid gel. Ik gebruik dit product al jaren, verwijderd vlekken en puistjes en geeft mijn huid een zachte en frisse tint. Zeer aan te bevelen.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking