Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Bepanthen Baby Zalf - 30 gram

19% sale
Productomschrijving
Bepanthen Baby Zalf - 30 gram Bepanthen Baby Zalf is een aanbevolen product voor de behandeling van luieruitslag en de verzorging en verzachting van tepelkloven. De zalf bevat een hoge concentratie dexpanthenol, een actieve stof die diep in de huid doordringt en het natuurlijke herstelproces ondersteunt. In dit artikel verkennen we de eigenschappen, voordelen en het gebruik van Bepanthen Baby Zalf. Speciale Samenstelling voor Natuurlijk Huidher...

Bepanthen Baby Zalf - 30 gram

Bepanthen Baby Zalf is een aanbevolen product voor de behandeling van luieruitslag en de verzorging en verzachting van tepelkloven. De zalf bevat een hoge concentratie dexpanthenol, een actieve stof die diep in de huid doordringt en het natuurlijke herstelproces ondersteunt. In dit artikel verkennen we de eigenschappen, voordelen en het gebruik van Bepanthen Baby Zalf.

Speciale Samenstelling voor Natuurlijk Huidherstel

Bepanthen Baby Zalf onderscheidt zich door zijn speciale samenstelling. De zalf vormt een beschermende laag op de huid, waardoor het niet alleen de babyhuid verzorgt, maar ook helpt bij het behouden van haar natuurlijke kracht en evenwicht. Dit is van cruciaal belang bij de behandeling van luieruitslag en het verzachten van tepelkloven.

Geschikt voor Vroeggeboren Baby's

Een opvallend kenmerk van Bepanthen Baby Zalf is zijn geschiktheid voor vroeggeboren baby's. Dit komt doordat de zalf een van de weinige producten is waar geen geurstoffen en conserveringsmiddelen zijn toegevoegd aan de noodzakelijke bestanddelen. Dit minimaliseert het risico op irritaties, wat bijzonder belangrijk is voor de gevoelige huid van vroeggeboren baby's.

Werkzame Stof: Dexpanthenol

De werkzame stof in Bepanthen Baby Zalf is dexpanthenol. Bekend om zijn hydraterende eigenschappen, dringt dexpanthenol diep in de huid door. Dit draagt bij aan het bevorderen van het natuurlijke herstelproces van de huid, wat cruciaal is bij de behandeling van luieruitslag en het verzachten van tepelkloven.

Allergeneninformatie: Amandel

Het is belangrijk op te merken dat Bepanthen Baby Zalf amandel bevat. Mensen met een amandelallergie moeten hier rekening mee houden bij het gebruik van het product.

Gebruiksvriendelijk en Hygiënisch

Het gebruik van Bepanthen Baby Zalf is eenvoudig en praktisch. De zalf is gemakkelijk aan te brengen en plakt niet. De handige tube waarin de zalf wordt geleverd, maakt het gebruik hygiënisch en handzaam. Het is essentieel om te onthouden dat de zalf niet boven de 25°C moet worden bewaard om de kwaliteit en effectiviteit ervan te behouden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking