Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Benson Fietslamp Silicone - 7x3x2 cm

16% sale
Productomschrijving
Benson Fietslamp Silicone - 7x3x2 cm Fietslampen set 2 delig met een wit voorlicht en een rood achterlicht. Waterdicht design door middel van siliconen. Geschikt voor elke fiets. Deze handig in gebruik fietslampen zijn gemakkelijk op de fiets te zetten maar ook van de fiets te halen. Deze lampjes kunt U dus gewoon na het gebruik gemakkelijk van uw fiets halen en meenemen zonder zorgen te maken of deze van uw fiets gehaald worden door andere mense...

Benson Fietslamp Silicone - 7x3x2 cm

Fietslampen set 2 delig met een wit voorlicht en een rood achterlicht. Waterdicht design door middel van siliconen. Geschikt voor elke fiets. Deze handig in gebruik fietslampen zijn gemakkelijk op de fiets te zetten maar ook van de fiets te halen. Deze lampjes kunt U dus gewoon na het gebruik gemakkelijk van uw fiets halen en meenemen zonder zorgen te maken of deze van uw fiets gehaald worden door andere mensen.

Daarnaast helpt dit met het delen indien het geval iemand anders extra lampjes nodig heeft.Maar misschien is het fijnste aan deze fietslampjes toch wel dat ze altijd handig zijn om in huis te hebben indien een fietslamp kapot gaat en u niet 1 2 3 naar de winkel kunt, dan kunt u gewoon de juiste vervangende kleur pakken en alsnog met uw fiets op pad gaan zonder enige zorgen.

Inhoud: Benson Fietslamp Silicone - 7x3x2 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking