Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Bel Wattenschijfjes - Premium 75 stuks

31% sale
Bel Bel Wattenschijfjes - Premium 75 stuks
Productomschrijving
Bel Wattenschijfjes - Premium 75 stuks Bel Wattenschijfjes - Premium, verpakt in een handige verpakking met 75 stuks, zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit en functionaliteit. Deze wattenschijfjes, samengesteld uit 60% katoen, 20% microvezels van polyester en 20% polyester, bieden een zachte en effectieve manier om diverse schoonheidsproducten aan te brengen of te verwijderen. Hier zijn de kenmerken die deze premium wattenschijfjes ondersch...

Bel Wattenschijfjes - Premium 75 stuks

Bel Wattenschijfjes - Premium, verpakt in een handige verpakking met 75 stuks, zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit en functionaliteit. Deze wattenschijfjes, samengesteld uit 60% katoen, 20% microvezels van polyester en 20% polyester, bieden een zachte en effectieve manier om diverse schoonheidsproducten aan te brengen of te verwijderen. Hier zijn de kenmerken die deze premium wattenschijfjes onderscheiden:

kenmerken

 1. Samenstelling van Materialen: De Bel Wattenschijfjes zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen. Ze bestaan voor 60% uit katoen, wat zorgt voor een zachte aanraking op de huid. Daarnaast bevatten ze 20% microvezels van polyester en 20% polyester, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en de efficiënte absorptie van vloeistoffen.

 2. Toevoeging van Aloe Vera en Provitamine B5: Deze premium wattenschijfjes zijn verrijkt met Aloe Vera en provitamine B5. Aloe Vera staat bekend om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen, terwijl provitamine B5 bijdraagt aan de verzorging en het behoud van de soepelheid van de huid. Deze toegevoegde ingrediënten versterken de verzorgende aspecten van de wattenschijfjes.

 3. Ideaal voor Make-up en Nagellak Verwijderen: De wattenschijfjes zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van make-up en nagellak. Door hun zachte textuur en effectieve samenstelling bieden ze een soepele en grondige reiniging, waardoor je gemakkelijk van je dagelijkse make-up kunt ontdoen.

 4. Makkelijk te Gebruiken: Dankzij de handige grootte en structuur zijn de Bel Wattenschijfjes eenvoudig in gebruik. Of het nu gaat om het aanbrengen van toner, het verwijderen van make-up of het aanbrengen van gezichtsverzorgingsproducten, deze wattenschijfjes bieden een handige en doeltreffende manier om je huid te verzorgen.

 5. Premium Kwaliteit: Het gebruik van hoogwaardige materialen en de toevoeging van Aloe Vera en provitamine B5 maken deze wattenschijfjes premium in kwaliteit. Ze voldoen aan de verwachtingen van mensen die waarde hechten aan zowel effectiviteit als comfort in hun huidverzorgingsroutine.

 6. Handige Verpakking met 75 Stuks: De Bel Wattenschijfjes worden geleverd in een handige verpakking met 75 stuks. Deze royale hoeveelheid zorgt voor langdurig gebruik en maakt het gemakkelijk om deze wattenschijfjes toe te voegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine.

In conclusie bieden de Bel Wattenschijfjes - Premium een combinatie van hoogwaardige materialen, toegevoegde verzorgende ingrediënten en gebruiksgemak. Of je nu make-up wilt verwijderen, gezichtsverzorgingsproducten wilt aanbrengen of nagellak wilt corrigeren, deze premium wattenschijfjes zijn een essentieel onderdeel van een doeltreffende en aangename huidverzorgingsroutine. Voeg ze toe aan je verzorgingsarsenaal voor een zachte en effectieve huidverzorging.

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Reintje op 15 Januari 2023
  ben tevreden zeker aan te raden
 • 5 / 5
  Gepost door: Liesbeth op 21 Augustus 2022
  Goed hoor ben er blij mee gr v liesbeth Muntz
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking