Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

At Home Clean Spray - Glasreiniger 750 ml.

15% sale
At Home At Home Clean Spray - Glasreiniger 750 ml.
Productomschrijving
At Home Clean Spray - Glasreiniger 750 ml. At Home Clean Spray - Glasreiniger, verpakt in een handige spuitfles van 750 ml, biedt een krachtige en veelzijdige formule om moeiteloos vingerafdrukken, vuil en vet te verwijderen op diverse gladde oppervlakken, waaronder spiegels, ruiten, marmer en meer. Hier zijn de kenmerken die de At Home Clean Spray - Glasreiniger onderscheiden: kenmerken Multifunctionele Formule: De...

At Home Clean Spray - Glasreiniger 750 ml.

At Home Clean Spray - Glasreiniger, verpakt in een handige spuitfles van 750 ml, biedt een krachtige en veelzijdige formule om moeiteloos vingerafdrukken, vuil en vet te verwijderen op diverse gladde oppervlakken, waaronder spiegels, ruiten, marmer en meer. Hier zijn de kenmerken die de At Home Clean Spray - Glasreiniger onderscheiden:

kenmerken

  1. Multifunctionele Formule: Deze glasreiniger is ontworpen met een multifunctionele formule die geschikt is voor een breed scala aan gladde oppervlakken. Of het nu gaat om spiegels, ramen, glazen tafels, marmer of andere gladde oppervlakken, deze spray kan moeiteloos worden gebruikt.

  2. Efficiënte Verwijdering van Vingerafdrukken: Een van de opvallende kenmerken van deze glasreiniger is de efficiënte verwijdering van vingerafdrukken. De formule maakt het gemakkelijk om vingerafdrukken op glazen oppervlakken te verwijderen, waardoor ze helder en vlekvrij blijven.

  3. Effectieve Ontvetting: At Home Clean Spray - Glasreiniger is ook ideaal voor het ontvetten van oppervlakken. Vetvlekken en andere vettige resten worden snel en effectief verwijderd, waardoor het oppervlak schoon en fris achterblijft.

  4. Verwijdert Vuil: Of het nu stof, vuil of andere verontreinigingen zijn, deze glasreiniger verwijdert moeiteloos verschillende soorten vuil. Het laat oppervlakken schoon en glanzend achter.

  5. Veilig op Verschillende Oppervlakken: At Home Clean Spray - Glasreiniger is veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken zonder schade te veroorzaken. Het kan worden toegepast op glas, spiegels, ruiten, marmer en andere gladde oppervlakken zonder zorgen over beschadigingen.

  6. Handige Spuitfles van 750 ml: De glasreiniger wordt geleverd in een handige spuitfles met een inhoud van 750 ml. Deze fles maakt het gemakkelijk om de spray gelijkmatig te verdelen en is groot genoeg voor langdurig gebruik.

  7. Eenvoudig in Gebruik: De At Home Clean Spray - Glasreiniger is eenvoudig in gebruik. Spray eenvoudig de gewenste hoeveelheid op het oppervlak, veeg af met een schone doek of papier, en geniet van een streeploos en glanzend resultaat.

  8. Veelzijdig voor Thuisgebruik: Deze glasreiniger is ideaal voor thuisgebruik, waar het kan worden toegepast in de keuken, badkamer, woonkamer en andere ruimtes. Het is een handig hulpmiddel om verschillende oppervlakken in huis schoon en helder te houden.

At Home Clean Spray - Glasreiniger is dus de perfecte oplossing voor huishoudelijke reiniging, waardoor verschillende oppervlakken gemakkelijk en effectief kunnen worden schoongemaakt. Voeg deze glasreiniger toe aan je schoonmaakroutine voor een vlekvrij en glanzend resultaat in je huis.

 
 
 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking