Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

At Home Clean Hygienische Doekjes - 55 stuks

41% sale
At Home At Home Clean Hygienische Doekjes - 55 stuks
Productomschrijving
At Home Clean Hygienische Doekjes - 55 stuks: At Home Clean Hygiënische Doekjes in een pakket van 55 stuks zijn essentieel voor een snelle en effectieve reiniging van oppervlakken in huis. Deze hygiënische doekjes bieden een krachtige reiniging en helpen bij het verwijderen van vuil, vet en bacteriën, waardoor je huis fris en schoon blijft. Krachtige Reiniging: De doekjes zijn doordrenkt met een krachtige reinigingsoplossing die effectief vu...

At Home Clean Hygienische Doekjes - 55 stuks:

At Home Clean Hygiënische Doekjes in een pakket van 55 stuks zijn essentieel voor een snelle en effectieve reiniging van oppervlakken in huis. Deze hygiënische doekjes bieden een krachtige reiniging en helpen bij het verwijderen van vuil, vet en bacteriën, waardoor je huis fris en schoon blijft.

Krachtige Reiniging: De doekjes zijn doordrenkt met een krachtige reinigingsoplossing die effectief vuil, vet en bacteriën verwijdert. Ze zijn geschikt voor verschillende oppervlakken, waaronder keukenbladen, tafels, deurklinken, speelgoed en elektronische apparaten.

Handig en Snel: De vochtige doekjes zijn direct klaar voor gebruik, waardoor je geen tijd verspilt aan het voorbereiden van schoonmaakmiddelen. Ze zijn handig voor snelle reinigingstaken en ideaal voor dagelijks gebruik.

Hygiënische Bescherming: At Home Clean Hygiënische Doekjes helpen bij het handhaven van een hygiënische omgeving in huis. Ze zijn ideaal voor het reinigen van oppervlakken die vaak worden aangeraakt, zoals deurklinken en schakelaars, en dragen bij aan de algemene gezondheid en veiligheid van je gezin.

Milde Formule: De doekjes hebben een milde formule en zijn veilig voor de meeste oppervlakken. Ze zijn zacht voor de handen en veroorzaken geen irritatie, zelfs bij regelmatig gebruik.

Houd je huis schoon en hygiënisch met At Home Clean Hygiënische Doekjes - 55 stuks. Bestel nu voor gemakkelijke, effectieve en snelle reiniging, waar je ook bent.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking