Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Ariel Vloeibaar Touch of Febreze -31 wasbeurten- 1550ml

46% sale
Ariel Ariel Vloeibaar Touch of Febreze -31 wasbeurten- 1550ml
Productomschrijving
Ariel Vloeibaar Touch of Febreze -31 wasbeurten- 1550ml: Ariel Wasmiddel met Touch of Febreze is een krachtig wasmiddel dat speciaal is ontwikkeld om zelfs hardnekkige vlekken te verwijderen en je kleding stralend schoon te maken. De toevoeging van Febreze geeft je wasgoed niet alleen een frisse en schone geur, maar zorgt er ook voor dat deze geur langdurig behouden blijft, zelfs na het dragen. Elke fles bevat 1550 ml wasmiddel, genoeg voor 31 ...

Ariel Vloeibaar Touch of Febreze -31 wasbeurten- 1550ml:

Ariel Wasmiddel met Touch of Febreze is een krachtig wasmiddel dat speciaal is ontwikkeld om zelfs hardnekkige vlekken te verwijderen en je kleding stralend schoon te maken. De toevoeging van Febreze geeft je wasgoed niet alleen een frisse en schone geur, maar zorgt er ook voor dat deze geur langdurig behouden blijft, zelfs na het dragen.

Elke fles bevat 1550 ml wasmiddel, genoeg voor 31 wasbeurten. Het handige doseersysteem zorgt ervoor dat je de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt voor elke wasbeurt, waardoor verspilling wordt voorkomen.

Dit wasmiddel is geschikt voor zowel witte als gekleurde was en kan worden gebruikt in verschillende wasmachines, inclusief hoogefficiënte (HE) machines. Het is effectief bij lage temperaturen, wat helpt om energie te besparen tijdens het wassen.

Ariel Wasmiddel met Touch of Febreze is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtig wasmiddel dat niet alleen schoonmaakt, maar ook een langdurige frisheid biedt aan hun kleding.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking