Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Andrelon Conditioner Zilver Care - 300 ml

17% sale
Andrélon Andrelon Conditioner Zilver Care - 300 ml
Productomschrijving
Andrélon Conditioner Zilver Care - 300ml Andrélon Conditioner Zilver Care 300ml is een krachtige haarverzorgingsoplossing die speciaal is ontwikkeld om blond, grijs of geblondeerd haar te revitaliseren en te beschermen. Met zijn unieke formule biedt deze conditioner gerichte zorg voor gekleurd haar, waardoor het zijn levendige en koele tint behoudt. Kenmerken: Neutraliseert Geeltinten: De conditioner is verrijkt met speciale ingredi�...

Andrélon Conditioner Zilver Care - 300ml

Andrélon Conditioner Zilver Care 300ml is een krachtige haarverzorgingsoplossing die speciaal is ontwikkeld om blond, grijs of geblondeerd haar te revitaliseren en te beschermen. Met zijn unieke formule biedt deze conditioner gerichte zorg voor gekleurd haar, waardoor het zijn levendige en koele tint behoudt.

Kenmerken:

  1. Neutraliseert Geeltinten: De conditioner is verrijkt met speciale ingrediënten die ongewenste geeltinten in blond, grijs of geblondeerd haar neutraliseren, waardoor de kleur fris en levendig blijft.

  2. Hydrateert en Voedt: De diep doordringende formule hydrateert en voedt het haar intensief, waardoor het zacht, soepel en glanzend wordt.

  3. Langdurige Glans: Het product legt een beschermend laagje op het haar, waardoor de glans langdurig behouden blijft, zelfs na blootstelling aan omgevingsinvloeden.

  4. Makkelijke Doorkambaarheid: Andrélon Zilver Care Conditioner verbetert de doorkambaarheid van het haar, waardoor het gemakkelijk te stylen is.

  5. Aangename Geur: Geniet van de heerlijke, subtiele geur die het haar een verfrissend en aangenaam aroma geeft.

Deze conditioner is een essentiële aanvulling op uw haarverzorgingsroutine, waardoor u kunt genieten van levendig, stralend haar met behoud van uw gewenste haarkleur. Andrélon staat bekend om zijn kwaliteitsproducten, en de Zilver Care Conditioner is geen uitzondering, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie streven naar gezond en glanzend gekleurd haar.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking