Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Andrelon Conditioner Oil&Care - 300 ml

17% sale
Andrélon Andrelon Conditioner Oil&Care - 300 ml
Productomschrijving
Andrelon Oil & Care Conditioner - 300 ml Verwen je haar met de luxueuze Andrelon Oil & Care Conditioner, verpakt in een handige 300 ml fles. Deze conditioner is doordrenkt met voedende oliën om je haar te hydrateren en te verzorgen, voor een gezonde en glanzende uitstraling. Kenmerken: Voedende Oliën: De conditioner bevat voedende oliën die diep in het haar doordringen, waardoor het intensief wordt gehydrateerd en gevoed. Z...

Andrelon Oil & Care Conditioner - 300 ml

Verwen je haar met de luxueuze Andrelon Oil & Care Conditioner, verpakt in een handige 300 ml fles. Deze conditioner is doordrenkt met voedende oliën om je haar te hydrateren en te verzorgen, voor een gezonde en glanzende uitstraling.

Kenmerken:

  1. Voedende Oliën: De conditioner bevat voedende oliën die diep in het haar doordringen, waardoor het intensief wordt gehydrateerd en gevoed.

  2. Zijdezachte Textuur: Maakt het haar zijdezacht en soepel, waardoor het gemakkelijk te kammen en te stylen is.

  3. Intensieve Hydratatie: Biedt intensieve hydratatie om droog haar te revitaliseren en een gezonde glans te herstellen.

  4. Beschermt tegen Beschadiging: Beschermt het haar tegen beschadiging en gespleten haarpunten, waardoor de algehele haarconditie wordt verbeterd.

  5. Langdurige Frisheid: Ervaar langdurige frisheid met een heerlijke geur die je haar verrijkt na elke wasbeurt.

Andrelon Oil & Care Conditioner is de ideale keuze voor wie op zoek is naar diepe hydratatie en verzorging. Transformeer je haarverzorgingsroutine met deze conditioner voor een weelderige en gezonde haardos.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking