Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Alpine Sleep Soft Oordopjes - 1 paar

16% sale
Huismerk Alpine Sleep Soft Oordopjes - 1 paar
Productomschrijving
Alpine Sleep Soft Oordopjes - 1 paar Alpine Sleep Soft Oordopjes zijn ontworpen om een comfortabele en effectieve geluidsdemping te bieden tijdens het slapen.  Kenmerken: Zacht materiaal: Deze oordopjes zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal dat comfortabel in het oor past, zelfs gedurende lange perioden van gebruik. Geluidsdemping: De oordopjes zijn ontworpen om omgevingsgeluiden te verminderen, waardoor je kunt genieten van e...

Alpine Sleep Soft Oordopjes - 1 paar

Alpine Sleep Soft Oordopjes zijn ontworpen om een comfortabele en effectieve geluidsdemping te bieden tijdens het slapen. 

Kenmerken:

  1. Zacht materiaal: Deze oordopjes zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal dat comfortabel in het oor past, zelfs gedurende lange perioden van gebruik.

  2. Geluidsdemping: De oordopjes zijn ontworpen om omgevingsgeluiden te verminderen, waardoor je kunt genieten van een rustige en ongestoorde nachtrust.

  3. Veiligheid: De Alpine Sleep Soft Oordopjes zijn herbruikbaar en vervaardigd volgens strikte veiligheidsnormen. Ze zijn getest en gecertificeerd volgens Europese regelgeving.

  4. Gebruiksvriendelijk: Deze oordopjes zijn eenvoudig in te brengen en te verwijderen, en ze blijven comfortabel op hun plaats zitten gedurende de hele nacht.

  5. Hygiënisch: De oordopjes worden geleverd met een handig bewaardoosje, waardoor ze schoon en hygiënisch blijven wanneer ze niet worden gebruikt.

Met de Alpine Sleep Soft Oordopjes kun je genieten van een goede nachtrust zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Ze zijn ideaal voor thuisgebruik, op reis of in lawaaierige omgevingen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking