Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer - 100 Stuks

16% sale
Productomschrijving
Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer - 100 Stuks De behoefte aan schoonmaakproducten die niet alleen effectief zijn, maar ook milieuvriendelijk, groeit gestaag. Als het gaat om het reinigen van je badkamer, wil je producten die niet alleen grondig schoonmaken, maar ook rekening houden met het milieu. Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer bieden een oplossing die beide aspecten combineert. In dit artikel zullen we dieper in...

Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer - 100 Stuks

De behoefte aan schoonmaakproducten die niet alleen effectief zijn, maar ook milieuvriendelijk, groeit gestaag. Als het gaat om het reinigen van je badkamer, wil je producten die niet alleen grondig schoonmaken, maar ook rekening houden met het milieu. Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer bieden een oplossing die beide aspecten combineert. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van deze biologisch afbreekbare en composteerbare doekjes.

Milieuvriendelijkheid

Een van de meest opvallende kenmerken van Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer is hun milieuvriendelijkheid. Deze doekjes zijn vervaardigd met zorg voor de natuur. Ze bevatten 90% vezels, wat betekent dat ze voornamelijk gemaakt zijn van hernieuwbare plantaardige materialen. Bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze in slechts 12 weken na gebruik op natuurlijke wijze worden afgebroken. Dit minimaliseert de impact op het milieu en draagt bij aan duurzame keuzes in je schoonmaakroutine.

Composteerbaarheid

Een ander belangrijk kenmerk van deze doekjes is hun composteerbaarheid. Nadat je ze hebt gebruikt, kunnen ze veilig worden gecomposteerd, wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het creëren van waardevolle compost voor tuinen en planten. Dit maakt deze doekjes niet alleen geschikt voor milieubewuste consumenten, maar ook voor diegenen die streven naar een duurzamere levensstijl.

Veganistisch en dermatologisch getest

Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer zijn ook veganistisch en dermatologisch getest. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor veganisten en dat ze mild genoeg zijn om op de huid te gebruiken zonder irritatie te veroorzaken. Dit is vooral belangrijk bij het reinigen van de badkamer, waar je vaak in nauw contact komt met verschillende oppervlakken.

Frisse geur

Een ander voordeel van deze doekjes is de frisse geur van fresia's die ze achterlaten. Terwijl je je badkamer schoonmaakt, zorgt deze geur voor een aangename en verfrissende sfeer in de ruimte. Het maakt schoonmaken niet alleen effectief, maar ook plezierig.

FSC-Keurmerk

Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer dragen ook het FSC-keurmerk. Dit betekent dat de vezels afkomstig zijn uit bossen die volgens strikte milieunormen worden beheerd, wat bijdraagt aan het behoud van bossen en biodiversiteit.

Eenvoudig gebruik

Het gebruik van deze doekjes is eenvoudig. Haal gewoon een doekje uit de verpakking, veeg het oppervlak schoon en gooi het doekje vervolgens weg in een composteerbare bak of op een composthoop. Het is een handige en milieubewuste manier om je badkamer schoon te houden.

Kortom, Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer bieden een verantwoorde en effectieve manier om je badkamer schoon te maken. Ze zijn biologisch afbreekbaar, composteerbaar, veganistisch en dermatologisch getest, en dragen het FSC-keurmerk. Deze doekjes laten niet alleen je badkamer glanzen, maar dragen ook bij aan een groenere en duurzamere levensstijl. Voeg ze toe aan je schoonmaakroutine en maak een positieve impact op zowel je huis als het milieu.

Deze reinigingsdoekjes vangen makkelijk vuil en stop op. De reinigingsdoekjes bevatten 90% aan vezels en worden biologisch afgebroken binnen 12 weken. De reinigingsdoekjes hebben een frisse geur van fresia's.

Kenmerken:

  • Biologisch afbreekbare doekjes
  • Composteerbare doekjes
  • Vegan
  • Dermatologisch getest
  • FSC keurmerk

Inhoud: Ajax Plant Based Reinigingsdoekjes Voor Badkamer - 100 Stuks

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking