Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Ajax Allesreiniger Limoen - 1000 ml

32% sale
Ajax schoonmaak Ajax Allesreiniger Limoen - 1000 ml
Productomschrijving
Ajax Allesreiniger Limoen - 1000 ml De Ajax Allesreiniger met Limoen biedt een krachtige schoonmaakoplossing met een verfrissende limoengeur, waardoor je huis niet alleen schoon, maar ook heerlijk fris ruikt. Kenmerken: Effectieve Reiniging: De geavanceerde formule van Ajax reinigt grondig allerlei oppervlakken in huis, zoals vloeren, tegels, aanrechtbladen en meer, waardoor vuil, vet en vlekken moeiteloos worden verwijderd. Verfrissende Li...

Ajax Allesreiniger Limoen - 1000 ml

De Ajax Allesreiniger met Limoen biedt een krachtige schoonmaakoplossing met een verfrissende limoengeur, waardoor je huis niet alleen schoon, maar ook heerlijk fris ruikt.

Kenmerken:

  • Effectieve Reiniging: De geavanceerde formule van Ajax reinigt grondig allerlei oppervlakken in huis, zoals vloeren, tegels, aanrechtbladen en meer, waardoor vuil, vet en vlekken moeiteloos worden verwijderd.
  • Verfrissende Limoengeur: Geniet van de opwekkende en verfrissende geur van limoen tijdens het schoonmaken, die een langdurig fris aroma achterlaat in elke kamer van je huis.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze allesreiniger is geschikt voor diverse oppervlakken en schoonmaakklussen, waardoor het een handige keuze is voor al je schoonmaakbehoeften.
  • Gemakkelijk in Gebruik: De handige fles met een inhoud van 1000 ml maakt het doseren en gebruiken van de allesreiniger eenvoudig en praktisch.
  • Vertrouwde Kwaliteit: Ajax staat bekend om zijn betrouwbare schoonmaakproducten die zorgen voor een grondige en effectieve reiniging, waardoor je huis sprankelend schoon wordt.

Met de Ajax Allesreiniger Limoen maak je niet alleen je huis schoon, maar zorg je ook voor een verfrissende geur die de hele ruimte opfleurt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking