Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Ajax Allesreiniger Lentebloem - 1000 ml

32% sale
Ajax schoonmaak Ajax Allesreiniger Lentebloem - 1000 ml
Productomschrijving
Ajax Allesreiniger Lentebloem - 1000 ml De Ajax Allesreiniger Lentebloem biedt een effectieve schoonmaakoplossing met een heerlijk bloemige geur, waardoor je huis fris en schoon aanvoelt. Kenmerken: Grondige Reiniging: De krachtige formule van Ajax zorgt voor een grondige reiniging van verschillende oppervlakken in huis, zoals vloeren, aanrechtbladen, tegels en meer. Lentebloem Geur: Geniet van de verfrissende en bloemige geur die je huis v...

Ajax Allesreiniger Lentebloem - 1000 ml

De Ajax Allesreiniger Lentebloem biedt een effectieve schoonmaakoplossing met een heerlijk bloemige geur, waardoor je huis fris en schoon aanvoelt.

Kenmerken:

  • Grondige Reiniging: De krachtige formule van Ajax zorgt voor een grondige reiniging van verschillende oppervlakken in huis, zoals vloeren, aanrechtbladen, tegels en meer.
  • Lentebloem Geur: Geniet van de verfrissende en bloemige geur die je huis vult tijdens het schoonmaken, waardoor een aangename sfeer wordt gecreëerd.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze allesreiniger is geschikt voor diverse schoonmaakklussen en oppervlakken, waardoor het een handige keuze is voor al je schoonmaakbehoeften.
  • Gemakkelijk te Gebruiken: De handige fles met een inhoud van 1000 ml maakt het eenvoudig om de allesreiniger te doseren en te gebruiken, voor een moeiteloze schoonmaakervaring.
  • Betrouwbare Kwaliteit: Ajax staat bekend om zijn betrouwbare schoonmaakproducten die effectief vuil en vet verwijderen, waardoor je huis schoon en fris blijft.

Met de Ajax Allesreiniger Lentebloem geef je niet alleen je huis een grondige schoonmaakbeurt, maar geniet je ook van een heerlijk bloemige geur die de lente in huis brengt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking