Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Ajax Allesreiniger Eucalyptus - 1000 ml

32% sale
Ajax schoonmaak Ajax Allesreiniger Eucalyptus - 1000 ml
Productomschrijving
Ajax Allesreiniger Eucalyptus - 1000 ml De Ajax Allesreiniger met Eucalyptus biedt een krachtige schoonmaakoplossing met de verfrissende geur van eucalyptus. Kenmerken: Effectieve Reiniging: De krachtige formule van Ajax reinigt grondig allerlei oppervlakken in huis, waardoor vuil, vet en vlekken gemakkelijk worden verwijderd. Verfrissende Geur: De toevoeging van eucalyptus geeft je huis niet alleen een schone uitstraling, maar laat ook een...

Ajax Allesreiniger Eucalyptus - 1000 ml

De Ajax Allesreiniger met Eucalyptus biedt een krachtige schoonmaakoplossing met de verfrissende geur van eucalyptus.

Kenmerken:

  • Effectieve Reiniging: De krachtige formule van Ajax reinigt grondig allerlei oppervlakken in huis, waardoor vuil, vet en vlekken gemakkelijk worden verwijderd.
  • Verfrissende Geur: De toevoeging van eucalyptus geeft je huis niet alleen een schone uitstraling, maar laat ook een verfrissende geur achter die langdurig blijft hangen.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze allesreiniger is geschikt voor diverse oppervlakken zoals vloeren, tegels, aanrechtbladen, en nog veel meer, waardoor het een veelzijdige keuze is voor je schoonmaakbehoeften.
  • Makkelijk in Gebruik: De handige fles met een inhoud van 1000 ml zorgt voor gemakkelijk gebruik en opslag, waardoor je altijd een effectieve reinigingsoplossing bij de hand hebt.
  • Betrouwbaar Merk: Ajax staat bekend om zijn kwalitatieve schoonmaakproducten die zorgen voor een grondige en efficiënte reiniging.

Met de Ajax Allesreiniger Eucalyptus zorg je niet alleen voor een schoon huis, maar geniet je ook van de verfrissende geur van eucalyptus tijdens het schoonmaken.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking