Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Airwick Odour Neutralising Airspray Spring Roses - 236 ml

41% sale
Airwick Airwick Odour Neutralising Airspray Spring Roses - 236 ml
Productomschrijving
Air Wick Odour Neutralising Airspray Spring Roses - 236 ml Frissen de Lucht op met Lentebloesems De Air Wick Odour Neutralising Airspray in de geur Spring Roses biedt een heerlijke oplossing om onaangename geuren in huis te neutraliseren. De combinatie van bloemige rozennoten zorgt voor een frisse en verkwikkende sfeer in elke kamer. Belangrijkste Kenmerken: Odour Neutralising Technologie: Neutraliseert onaangename geuren effectief en laa...

Air Wick Odour Neutralising Airspray Spring Roses - 236 ml

Frissen de Lucht op met Lentebloesems

De Air Wick Odour Neutralising Airspray in de geur Spring Roses biedt een heerlijke oplossing om onaangename geuren in huis te neutraliseren. De combinatie van bloemige rozennoten zorgt voor een frisse en verkwikkende sfeer in elke kamer.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Odour Neutralising Technologie: Neutraliseert onaangename geuren effectief en laat een langdurige frisse geur achter.

  2. Spring Roses Geur: De geur van lentebloesems en rozen brengt een bloemige en romantische sfeer in je huis.

  3. Handige Sprayflacon: Eenvoudig te gebruiken door de handige sprayflacon. Slechts een paar sprays zijn voldoende voor een aangename geur.

  4. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor gebruik in verschillende kamers, zoals de badkamer, keuken, slaapkamer of woonkamer.

  5. Langdurige Frisheid: Geniet langdurig van de frisheid die deze spray in huis brengt.

Gebruiksaanwijzing:

Spray in de lucht in de gewenste kamer om onaangename geuren te neutraliseren. Houd de spray rechtop en richt naar het midden van de ruimte.

Conclusie:

Air Wick Odour Neutralising Airspray in Spring Roses-geur biedt een snelle en effectieve oplossing om ongewenste geuren te verdrijven en een bloemrijke frisheid aan je leefruimte toe te voegen. Maak van elke dag een lentefrisse dag met deze heerlijke spray.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking