Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Adler Weegschaal Mechanisch - MS 8160

45% sale
Productomschrijving
Adler Weegschaal Mechanisch - MS 8160De mechanische persoonlijke weegschaal MS 8160 is een product voor traditionalisten, mensen die de eenvoud van apparaten waarderen en het ontbreken van buitensporige decoraties. De witte coating is nog steeds elegant en zal er zeker goed uitzien in zowel een moderne als traditionele badkamer. De eenvoud van gebruik en hoge kwaliteit zullen u helpen om lang van dit product te genieten. Een eenvoudige en stijlvo...

Adler Weegschaal Mechanisch - MS 8160

De mechanische persoonlijke weegschaal MS 8160 is een product voor traditionalisten, mensen die de eenvoud van apparaten waarderen en het ontbreken van buitensporige decoraties. De witte coating is nog steeds elegant en zal er zeker goed uitzien in zowel een moderne als traditionele badkamer. De eenvoud van gebruik en hoge kwaliteit zullen u helpen om lang van dit product te genieten.

Een eenvoudige en stijlvolle oplossing

De kwaliteit van de elementen die worden gebruikt voor de productie, het kleine formaat, de veilige kalibratieknop en het gemak van schoonmaken zijn absoluut de grootste voordelen! U plaatst de weegschaal gewoon op de vloer, gaat erop staan ​​en u kunt het resultaat meteen lezen. Na gebruik kunt u het onder de kast schuiven of in een lade plaatsen. Gebruik voor het reinigen een vochtige doek en veeg deze droog. Heel praktisch! En weegschalen moeten precies dat zijn: praktisch en betrouwbaar!

Voordeel boven elektronica

Ondanks het feit dat bijna alle apparaten die ons vandaag omringen elektronisch zijn, zal niet iedereen ze als hun eerste keuze zien! Als u niet wilt vergeten dat u batterijen moet aanschaffen en dat u ze regelmatig moet vervangen, raden we onze mechanische weegschalen aan! Het display, dat het juiste gewicht met een rode lijn toont, zal niet plotseling afgaan en de nauwkeurigheid tot 1000 g zorgt voor nauwkeurige en nauwkeurige metingen. Ondanks de ogenschijnlijk delicate constructie en het kleine formaat, is de capaciteit van onze weegschaal 130 kg.

Kenmerken:

 • Capaciteit: 130k
 • Gewicht: 1000 g

Bekijk hier de video

Inhoud: Adler Weegschaal Mechanisch - MS 8160

Reviews

5 / 5Based on 4 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Teresa op 27 Februari 2024
  Mooi product met goede prijs-kwaliiteit verhouding. Prima bezorging: snel en goed verpakt.
 • 5 / 5
  Gepost door: N. Wortman op 21 Januari 2023
  Prima schaal, zonder poespas.
 • 5 / 5
  Gepost door: M. Osman op 20 Januari 2023
  Heel goed
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking