Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Adler Waterkoker Plastic Zwart 1,7 L - AD 1277

15% sale
Productomschrijving
Adler Waterkoker Plastic Zwart 1,7 L - AD 1277 De ketel is het meest gebruikte element van keukenapparatuur. Denk maar aan hoe vaak we thee, koffie of andere dranken maken waarvoor kokend water nodig is. En wat moeten de fans van instant gerechten zeggen, die alleen heet water over hun favoriete pap moeten gieten voor het ontbijt of soep voor het diner? Daarom is het de moeite waard om te investeren in kwaliteit wanneer u besluit een ketel te kop...

Adler Waterkoker Plastic Zwart 1,7 L - AD 1277

De ketel is het meest gebruikte element van keukenapparatuur. Denk maar aan hoe vaak we thee, koffie of andere dranken maken waarvoor kokend water nodig is. En wat moeten de fans van instant gerechten zeggen, die alleen heet water over hun favoriete pap moeten gieten voor het ontbijt of soep voor het diner? Daarom is het de moeite waard om te investeren in kwaliteit wanneer u besluit een ketel te kopen! Wij bevelen de waterkoker van Adler aan uit de "Diamond" -serie, die indruk maakt met zijn uiterlijk en functionaliteit!

Stijl zelfs in de keuken!

Wat opvalt, is het interessante ontwerp van de waterkoker, die duidelijk opvalt ten opzichte van de momenteel beschikbare modellen. De behuizing is zodanig geprofileerd dat we de elegante vorm van de diamant onmiddellijk kunnen zien. Optische illusie, schaduwspel en bolle elementen zorgen ervoor dat de ketel er echt interessant en origineel uitziet. Het kan op een zichtbare plaats in een keuken in retrostijl en in een moderne keuken worden geplaatst. De op deze manier ontworpen behuizing is zeer comfortabel in gebruik en veroorzaakt geen problemen bij het reinigen van de waterkoker. Veeg het gewoon af met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel en veeg het vervolgens droog.

Intelligente oplossingen die het gebruik van de waterkoker vergemakkelijken.

Aangezien dit het meest gebruikte element van apparatuur is, is het goed dat het gebruik ervan comfortabel en intuïtief is. De waterkoker is uitgerust met een roterende basis, waardoor het eenvoudiger is om de waterkoker te verwijderen en terug te plaatsen. Het zal worden gewaardeerd door linkshandige mensen, die veel comfortabeler zijn om een dergelijk ketelmodel te bedienen. De knop die de dekselopening op een zichtbare plaats ondersteunt, elimineert de behoefte aan oncomfortabel stromend water. Het platte verwarmingselement en het ontkalkingsfilter zorgen voor netheid in de ketel. Door deze oplossing is het makkelijker om de hoeveelheid steen te regelen en de ketel zelf schoon te maken. Bovendien is de maximale capaciteit van de waterkoker maximaal 1,7 liter, waardoor binnen enkele minuten kokend water voor familie en gasten mogelijk is. Ook is de waterkoker veilig in gebruik, omdat het automatisch uitschakelt wanneer het water kookt. We raden het aan voor elke keuken!

Kenmerken:

  • 360 graden roterende basis
  • Vermogen: 2200 W
  • Capaciteit: 1,7 L
  • Anti-kalk filter

Inhoud: Adler Waterkoker Plastic Zwart 1,7 L - AD 1277

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking