Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Adler Waterkoker Kunststof 1,0 L - AD 08 w

15% sale
Productomschrijving
Adler Waterkoker Kunststof 1,0 L - AD 08 w De klassieke waterkoker van 1 liter is handig in elke keuken, op kantoor en in studentenkamers. Om veiligheidsredenen is het uitgerust met een automatische uitschakeling die de ketel beschermt tegen droogkoken en de ketel onmiddellijk uitschakelen nadat het water kookt. De ketel is uitgerust met een filter dat sedimenten stopt en de smaak en kwaliteit van water verbetert. De functionaliteit wordt verhoog...

Adler Waterkoker Kunststof 1,0 L - AD 08 w

De klassieke waterkoker van 1 liter is handig in elke keuken, op kantoor en in studentenkamers. Om veiligheidsredenen is het uitgerust met een automatische uitschakeling die de ketel beschermt tegen droogkoken en de ketel onmiddellijk uitschakelen nadat het water kookt. De ketel is uitgerust met een filter dat sedimenten stopt en de smaak en kwaliteit van water verbetert. De functionaliteit wordt verhoogd door een stabiele basis en een heldere waterniveau-indicator. Zeer praktisch dankzij vlakke bodem en 360 graden draaibare basis. De ketel heeft een vermogen van 850 W.

Kenmerken:

 • Capaciteit: 1,0 L
 • Vermogen: 850 W
 • Verborgen verwarmingselement
 • Filter
 • Automatische uitschakeling
 • Grote watermeter
 • Kleur: Wit

Inhoud: Adler Waterkoker Kunststof 1,0 L - AD 08 w

Reviews

4.5 / 5Based on 2 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: Esther op 12 Juni 2023
  Prima, voor deze prijs prima kwaliteit. Tot nu toe nog geen rare geuren...heb hem wel pas 3x gebruikt. Maar ben er tevreden mee als het zo blijft. Is zachtjes qua geluid en de opwarmtijd is 6 minuten voor 1 liter. Helemaal pri...
  Prima, voor deze prijs prima kwaliteit. Tot nu toe nog geen rare geuren...heb hem wel pas 3x gebruikt. Maar ben er tevreden mee als het zo blijft. Is zachtjes qua geluid en de opwarmtijd is 6 minuten voor 1 liter. Helemaal prima voor op vakantie.
 • 5 / 5
  Gepost door: Luus op 6 Augustus 2022
  Fijne waterkoker voor de camping, alleen deksel blijft bij vullen niet echt open staan, daar moet je je duim tussen zetten.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking