Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Adler Staafmixer - AD 4616

37% sale
Productomschrijving
Adler Staafmixer - AD 4616Een geavanceerde blender waardoor je gemakkelijk een heerlijke taart of een cocktail kunt bereiden. Het is uitgerust met een energiebesparende motor met een maximaal vermogen van 500 W en met bladen van roestvrij staal die een efficiënt en stil gebruik garanderen. Het is eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Het is ook handig met een ergonomisch handvat. Het is mogelijk om 2 verschillende mengsnelheden te gebru...

Adler Staafmixer - AD 4616

Een geavanceerde blender waardoor je gemakkelijk een heerlijke taart of een cocktail kunt bereiden. Het is uitgerust met een energiebesparende motor met een maximaal vermogen van 500 W en met bladen van roestvrij staal die een efficiënt en stil gebruik garanderen. Het is eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Het is ook handig met een ergonomisch handvat. Het is mogelijk om 2 verschillende mengsnelheden te gebruiken.

Meer informatie

De staafmixer ADLER AD 4616 is een ideaal product voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige en gebruiksvriendelijke keukenbenodigdheden. Wilt u het werk in de keuken gemakkelijker maken? Met onze professionele blender bereid je snel en moeiteloos heerlijke fruitsmoothie of groentepasta voor het ontbijt, soep of saus voor het avondeten of groentecocktail voor het avondeten. U hoeft niet te investeren in gecompliceerde keukenapparatuur en om te gaan met verwarrende instructies! Dankzij onze oplossing heeft u slechts enkele minuten nodig en kunt u genieten van een gezond tussendoortje!

Hoge kwaliteit

Blender is gemaakt van duurzame materialen en zo ontworpen dat je in een paar snelle bewegingen je favoriete producten kunt mixen en gezonde gerechten kunt bereiden. De elegante goud-witte behuizing verbergt een 300 W motor. Roestvrijstalen messen zijn bestand tegen het mengen van hardere groenten en fruit. Dankzij deze voordelen kunnen we irriterende schillen in een smoothie vergeten en de voorbereidingstijd zeker verkorten! Stille werking is een ander voordeel van ons product. Soepele snelheidsregeling en een aan / uitknop op een handige plek maken het mogelijk om het apparaat met één hand te bedienen. Wat een gemak!

Geen ingewikkelde robots nodig!

Als u waarde hecht aan gezond eten en uw dieet wilt verrijken met gezonde cocktails en seizoensgroentesoepen, hoeft u zich geen zorgen te maken over twee keer zoveel werk in de keuken als u denkt nodig te hebben. Doe je favoriete groenten in een grote schaal, voeg water of wat bouillon toe en meng in een paar seconden voor een soepele massa. Een afneembare stang, die u gewoon van de blendermotor hoeft te draaien, hoeft alleen maar te worden gespoeld onder stromend water en het is alles! Einde van de reiniging! Dit is een echt voordeel als u regelmatig dips, mayonaise of babyvoeding bereidt. Het is ontmoedigend om herhaaldelijk elementen los te draaien, afzonderlijke elementen schoon te maken en keukens te monteren. Niet met onze staafmixer! Beperk de tijd van het bereiden van maaltijden en eet ze graag samen met uw dierbaren!

Specificaties:

- Nominaal vermogen: 300W
- Maximaal vermogen: 500W
- Roestvrij stalen messen
- Roestvrij stalen stok
- Twee vermogenssnelheden.

Inhoud: Adler Staafmixer - AD 4616

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Ton Pieters op 15 September 2023
    Geen meing
  • 5 / 5
    Gepost door: Natasja van Gameren op 13 December 2019
    Adler staafmixer. Goed product goede kwaliteit werk prima
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking