Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Adler Mechanisch Personen Weegschaal - 8151b 1 Delig

35% sale
Productomschrijving
Adler Mechanisch Personen Weegschaal - 8151b 1 DeligDe mechanische persoonlijke weegschaal AD8151b is een product voor traditionalisten, mensen die de eenvoud van apparaten en modern design waarderen. De blauwkleurige afwerking is nog steeds elegant en zal zeker werken in zowel een moderne als een traditionele badkamer. De eenvoud van gebruik en hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je lang van dit product zult genieten. Een eenvoudige en stijlvolle o...

Adler Mechanisch Personen Weegschaal - 8151b 1 Delig

De mechanische persoonlijke weegschaal AD8151b is een product voor traditionalisten, mensen die de eenvoud van apparaten en modern design waarderen. De blauwkleurige afwerking is nog steeds elegant en zal zeker werken in zowel een moderne als een traditionele badkamer. De eenvoud van gebruik en hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je lang van dit product zult genieten.

Een eenvoudige en stijlvolle oplossing

De kwaliteit van de elementen die worden gebruikt voor de productie, het kleine formaat, de veilige kalibratieknop en de eenvoud van het reinigen van ons product zijn absoluut de grootste voordelen! Het is voldoende om een gewicht op de vloer te leggen, erop te gaan staan en je kunt het resultaat meteen lezen. Na gebruik kun je het onder de kast schuiven of in een lade plaatsen. Reinig alleen een vochtige doek en veeg droog. Heel praktisch! En een weegschaal voor thuis zou precies dat moeten zijn: praktisch en betrouwbaar!

Voordeel boven elektronica

Ondanks het feit dat bijna alle apparaten die ons vandaag omringen elektronisch zijn, zal niet iedereen ze als hun eerste keuze behandelen! Als je niet wilt vergeten dat je batterijen moet aanschaffen en dat je ze regelmatig moet vervangen, raden we onze mechanische weegschalen aan! Het display, dat het juiste gewicht met een rode lijn aangeeft, gaat niet plotseling uit en de nauwkeurigheid tot 1000 g zorgt voor een nauwkeurige en nauwkeurige meting. Ondanks de ogenschijnlijk delicate constructie en het kleine formaat, is het hefvermogen van ons gewicht 130 kg. Het gewicht geeft de maat in kilogram en pond.

Inhoud: Adler Weegschaal Mechanisch - 8151b 1 delig

 

Reviews

5 / 5Based on 9 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Gretha op 18 Oktober 2023
  Een fijne weegschaal.
 • 5 / 5
  Gepost door: Boukje op 4 Februari 2023
  Top
 • 5 / 5
  Gepost door: elsa op 31 Januari 2023
  Erg fijne weegschaal, geen batterij meer nodig super handig en zuiver wegen. Goed begin voor dit nieuwe jaar . Toppieee
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking