Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Adler Handstofzuiger - 1,5 Liter AD 7036

17% sale
Productomschrijving
Adler Handstofzuiger - 1,5 Liter AD 7036Handstofzuiger ADLER AD 7036 is een professioneel apparaat met een hoog rendement, ideaal voor het gemakkelijk reinigen van veel kamers en het interieur van de auto. Een hoogwaardige stofzuiger zonder zak werkt goed in elk huis. Met het werkbereik tot 7 meter kunt u het hele appartement of kantoor stofzuigen zonder naar stopcontacten te hoeven zoeken. Comfortabele grip en laag gewicht van het apparaat maken...

Adler Handstofzuiger - 1,5 Liter AD 7036

Handstofzuiger ADLER AD 7036 is een professioneel apparaat met een hoog rendement, ideaal voor het gemakkelijk reinigen van veel kamers en het interieur van de auto. Een hoogwaardige stofzuiger zonder zak werkt goed in elk huis. Met het werkbereik tot 7 meter kunt u het hele appartement of kantoor stofzuigen zonder naar stopcontacten te hoeven zoeken. Comfortabele grip en laag gewicht van het apparaat maken het gemakkelijk om tussen gereinigde kamers te verplaatsen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over krassen op vloeren of gebrek aan ruimte om de stofzuiger op te bergen!

Meer informatie:

Handstofzuiger ADLER AD 7036 is een hoogwaardige stofzuiger uitgerust met een lichte maar krachtige motor met een nominaal vermogen van 800 W. Dit is een zeer interessante oplossing voor mensen die niet teveel ruimte hebben om een ​​grote op te slaan- middelgrote stofzuiger. Ook voor degenen die niet van "vies werk" houden, dwz het ruilen van vuile en stoffige zakken. Je kon niet beter kiezen! Dit product is de perfecte oplossing!

Hoge efficiëntie

Opmerkelijk is de verticale zuigfunctie. Dankzij dit kunt u moeilijk bereikbare plaatsen in het appartement, gleuven in het meubilair reinigen of zelfs de auto eenvoudig stofzuigen. Het is een zeer handige combinatie van verschillende functies in één handig apparaat! Filter en container voor 1,5 l vuil zijn geschikt voor wassen onder water, wat het gebruik van ons product verder vergemakkelijkt. Bovendien is de container transparant, zodat u het stofniveau en het moment waarop u er vanaf moet komen, kunt regelen. Een groot pluspunt is geld besparen op tassen! U hoeft zich geen zorgen te maken dat u tijdens het stofzuigen hun voorraad op heeft!

Vooral gemak

Met het werkbereik tot 7 meter kunt u eenvoudig elke kamer thuis, op het werk of in de auto stofzuigen. Een klassieke borstel reinigt elk tapijt en elke vloer, of zelfs panelen zonder krassen. Wat ons product op de markt onderscheidt, is ook de thermische sensor die het apparaat beschermt tegen oververhitting. Aan / uit-schakelaar op een zichtbare en gemakkelijk toegankelijke plaats maakt het mogelijk de stofzuiger snel in en uit te schakelen. De vergrendelingsbeugel voorkomt dat de stofbak zichzelf losmaakt. De ontgrendelknop maakt het gemakkelijk om hem los te maken en schoon te maken zonder het vuil aan te raken. Moeiteloos schoonmaken ?! Het is mogelijk als u besluit ons product te kopen!

Specificatie:

- Bagless
- Gebruiksbereik 7 meter
- Maximaal vermogen: 800W
- Plastic filter en container geschikt voor reiniging met water
- Capaciteit van de 1,5L stofcontainer
- Licht en handig

Inhoud: Adler Handstofzuiger - 1,5L,  AD 7036

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking