Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Adler Elektrische Onderdeken - AD 7425

19% sale
Productomschrijving
Elektische Onderdeken - Adler AD 7425De elektrische deken Adler biedt u ontspannende warmte en comfort. Het wordt aanbevolen voor mensen die voor hun gezondheid zorgen. De elektrische deken kalmeert neuralgie, helpt je spieren te ontspannen en verbetert de bloedcirculatie. Aanbevolen tijdens de behandeling van artritis en reumasymptomen. Het biedt u een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor kunt u in slechts enkele minuten na het insch...

Elektische Onderdeken - Adler AD 7425

De elektrische deken Adler biedt u ontspannende warmte en comfort. Het wordt aanbevolen voor mensen die voor hun gezondheid zorgen. De elektrische deken kalmeert neuralgie, helpt je spieren te ontspannen en verbetert de bloedcirculatie. Aanbevolen tijdens de behandeling van artritis en reumasymptomen. Het biedt u een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor kunt u in slechts enkele minuten na het inschakelen van de elektrische deken met plezier in een warm bed rusten. De deken is gemaakt van zachte en zachte stof. Je kunt het gemakkelijk wassen na het verwijderen van een temperatuurregelaar en een netsnoer. Met de temperatuurregelaar kunt u het temperatuurniveau kiezen en de oververhittingsbeveiliging waarborgen.

Meer Informatie:

Wanneer we getuige zijn van kortere en koudere dagen, zoeken we vaak naar een manier om onze avonden thuis comfortabeler te maken. Sterke wind en lage temperaturen zijn ook factoren die onze gezondheidsproblemen beïnvloeden, zoals problemen met slapen, reuma of ischias. In dergelijke situaties is het voordelig om de elektrische deken AD 7425 te gebruiken, die warmte en comfort voor onze rust biedt en voldoet aan de eisen van mensen die om hun gezondheid geven. Elektrische deken, 150 cm x 80 cm is ontworpen voor 1 personen, die zorgt voor warmte en comfort van rust.

Multifunctionele hulp bij gezondheidsproblemen

Het is bekend dat warmte een positief effect op onze spieren heeft en helpt om sommige gezondheidsproblemen sneller te genezen. De elektrische deken is een product dat zeker de moeite waard is om thuis te hebben. Na slechts enkele minuten na het inschakelen, kunt u genieten van aangename en rustgevende warmte. Heb je moeite om in slaap te vallen? Heb je het altijd koud? Heeft u last van neuralgie of reumatische aandoeningen? Deken gemaakt van zacht, aangenaam aan te raken fleece zorgt ervoor dat u voor het slaapcomfort kunt zorgen. Bovendien zal het er goed uitzien in de slaapkamer en de woonkamer. De deken vervult de functie van lakens, wat de mogelijkheid vergroot om het product te gebruiken in de strijd tegen verschillende gezondheidsproblemen.

Eenvoud en efficiëntie

Ongeacht of de deken nuttig is bij het ondersteunen van de gezondheid of gewoon voor het vechten met slapeloosheid, het voordeel is de eenvoud van gebruik. Een bijkomend voordeel van de elektrische plaat is dat deze zeer snel verwarmt, wat de efficiëntie beïnvloedt. Bijna onmiddellijk kunt u genieten van de aanraking van delicaat materiaal en de warmte die zich door het lichaam verspreidt. De deken is uitgerust met 4 temperatuurinstellingen die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de ernst van het ongemak. De warmte wordt gelijkmatig over het gehele oppervlak van de stof verdeeld. Er is ook de mogelijkheid om de kabel van de controller los te maken van de plaat, wat het gebruiksgemak verder verhoogt. Het is ook gemakkelijk om voor de netheid van de deken te zorgen - u kunt het in de wasmachine wassen.

Specificaties:

- ENKELE VERWARMING ONDER DEKEN
- Afmeting: hoogte 150cm & breedte: 80cm
- Afneembaar netsnoer met handmatige bediening
- Machinewasbaar op 30 ° C temperatuur
- Grootte geschikt voor één persoon
- Makkelijk te bedienen
- 4 niveau temperatuur instellingen controller 0/1/2/3 - voor uw keuze
- Bovenstof: koraalvlies
- Onderstof: polyester
- Beveiliging tegen oververhitting
- Eenvoudig systeem voorkomt dat de deken over de matras beweegt
- Vermogen: 60 W
- Voeding: 230V ~ 50/60 Hz

Inhoud: Elektische Onderdeken - Adler AD 7425 (1)

Reviews

4.9 / 5Based on 6 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Yvon op 2 Februari 2024
  Wordt snel heerlijk warm, kan weer lang mee
 • 4 / 5
  Gepost door: Bert Goesinne op 8 Januari 2024
  Het is een prima Deken
 • 5 / 5
  Gepost door: Han averbeek op 10 December 2023
  De deken is niet voor mij maar voor mijn zieke vrouw en zij is er heel tevreden en blij mee dus dan is het goed.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking